Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Havalar soguk mu oralarda Muharrem kardes?

MuhaяяeM

Artvin'in iklimi çok hoşuma gitti, sert soğuklar yok burda, Antalya'nın kışın esen rüzgarı bile dayanılmazdı ama burada hava gayet yumuşak  ;)

Haftaya Ankara'ya gidiyorum asıl soğuğu orada görcez  ;D

gece

Ankaranin havasi cok kirlidir de  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 01, 2009, 03:45:40 ÖS
Artvin'in iklimi çok hoşuma gitti, sert soğuklar yok burda, Antalya'nın kışın esen rüzgarı bile dayanılmazdı ama burada hava gayet yumuşak  ;)

Haftaya Ankara'ya gidiyorum asıl soğuğu orada görcez  ;D

Ankaranin sogugu konusunda süphem yok. :)
Hayirlisi artik sıkı giyinip hasta olmamak gerek sonra tekrar iyilesmek zaman aliyor.. Kendine iyi bak, kolayliklar dilerim..

...mystery...

bende gezmek istiyorum bananeee

diye ağlamaya başlıyomuşum şimdi.... :haha: :haha:

...mystery...

mub@rek

Muharrem kardes, bazi arkadaslarin nick name' lerinin online iken kalinliklari fazla gördügüm kadariyla. Degisik kriterler düsünülmüs cok güzel.

Ben online olmadigim icin ne düsünüyorsun acaba? :D

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 04:10:54 ÖS
Muharrem kardes, bazi arkadaslarin nick name' lerinin online iken kalinliklari fazla gördügüm kadariyla. Degisik kriterler düsünülmüs cok güzel.

Ben online olmadigim icin ne düsünüyorsun acaba? :D
kalın olanlar sizin profilinizde arkadaşınız olarak görülen isimler sanırım... :haha: yani biliyosunuzdur büyük ihtimalle.... ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 01, 2009, 04:15:01 ÖS
kalın olanlar sizin profilinizde arkadaşınız olarak görülen isimler sanırım... :haha: yani biliyosunuzdur büyük ihtimalle.... ;D

;D ;D ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 01, 2009, 04:15:01 ÖS

Caktirma simdi, torpilli arkadaslar onlar. Ben sadece gizli üyeler icin ne gibi birsey var onu merak ettim. :))

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 04:19:59 ÖS
Caktirma simdi, torpilli arkadaslar onlar. Ben sadece gizli üyeler icin ne gibi birsey var onu merak ettim. :))
:haha: :haha: :haha: :haha:

gece

O sorunun cevabini bende merak ettim omndan böyle geziniyorum  ;D

...mystery...

;D ;D ;D gece abla sen bugün online oldun bundan önce ama şimdi böyle geziniyosun ya hiç bu gün online olmuş gözükmüyosun az önce ona baktım ben.... :) :) :)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 01, 2009, 04:22:31 ÖS
;D ;D ;D gece abla sen bugün online oldun bundan önce ama şimdi böyle geziniyosun ya hiç bu gün online olmuş gözükmüyosun az önce ona baktım ben.... :) :) :)

Teknoloji iste. :)

...mystery...