Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

heheheh vay be almancax böyle bir site işte. kız buraya yazmak için komşuda yatıyor

tuu_ba

yaaaaaaaaaaaaa ıste naparsın uyusturdunuz benı:)

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 02:32:21 ÖS
kesmesekerımız yok galıba nobetı sanamı devrettııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
işten kaytarıyo, devamsızlık kağıdına basıcam mühürü

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 02:30:37 ÖS
burrrrrcuuuu ozerrrrrrrrrrrrrr cıgdemmmmmmmmmmmmmmmm asılllllllllllllllllllllllllllll nerdesınız be yaaaaaaaaaaa daha kalkmadınız mı yoksammmmmmmmmmmmmmmmm
tuubacım klavyeye biraz daha uzun basarsan komşuna yeni bir klavye almak zorunda kalacaksın ;)

tuu_ba

burcu ya a1e yazmıssın okudum da sayıları nasıl soluyolarkıneeeeeeeeeee mesela 1000 lı sayıları

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 02:33:57 ÖS
yaaaaaaaaaaaaa ıste naparsın uyusturdunuz benı:)
uyuşturduk demeyelimde sevdirdik diyelim biz ona hı ;)

tuu_ba

alırız be ya nolcak sızın canınız saolsun

tuu_ba

sevdırdınız wallaaaaaaaaaaaa

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 02:35:36 ÖS
burcu ya a1e yazmıssın okudum da sayıları nasıl soluyolarkıneeeeeeeeeee mesela 1000 lı sayıları
1000li sayılar çok çıkmaz ama genede pratik yapma için bilmen senin yarına olur;
1234 mesela;
eintausendzweihundertvierunddreizig gibi

tuu_ba

nısht keın soruda yazıyo dımı onu duydugumuzda hangısını soledıyse onu ısaretlıcez dımı ben bı de sey duydum dogru sık hep sonda solenıyomus olemı

tuu_ba

haaaaaaaaa tamam zormus beeeeeeeeeeeeee sınavada az kaldı carsamba gıtcem ankarada halam var azcık gezcem sınavdan sonrda bıraz kalcam hakettım dımııııııııııııı

burcukafadar

bak aklıma şey geldi, bu formda beşiktaş için galatasaray için fener için geriye doğru rakamları sayıyoruz (almanca olarak) orda bakabilirsin. sen sesli oku istersen hem nasıl okunduğunu kendi ağzından duymuş olursun pratik olur senin için

jentzsch

tuu_ba   kirmizi kart

Harfleri gereksiz yere uzatip yazdiginiz icin kaydiniz silinmistir.

tuu_ba

ya az cok anlarım heralde gecıp gecmedıgımı dımı 1hafta bekleyemem catlarım ayolllllllllllllll

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 02:39:07 ÖS
nısht keın soruda yazıyo dımı onu duydugumuzda hangısını soledıyse onu ısaretlıcez dımı ben bı de sey duydum dogru sık hep sonda solenıyomus olemı
hayır hayır sakın bu hataya kapılma, doğru şık ilk baştada söylenebilir, ortadada, sondada.
bütün şıklar şaşırtmak için söylenir, sen doğru olanı blcaksın. bundada sana nicht veya kein kelimeleri yardımcı olur

tuu_ba

jentysch yapma gozum be sılme benı tamam uzatmıcam soz

tuu_ba

tamam burcu ya aslında dınlemeden pek anlamıyorum hızlı gecıyo tek bı kelımeyı yakalarsam ona dogru dıyorum