Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 03, 2009, 12:01:08 ÖÖ
Yok kardes ben ne kırılıcam :D
Aman diyeyim, ben sadece sohbet olsun diye dedim. :)

--> Kirilan kalpleri toparlamak kadar zor sey bilmiyorum. :-\

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 03, 2009, 12:05:25 ÖÖ
--> Kirilan kalpleri toparlamak kadar zor sey bilmiyorum. :-\

Bende anlamsizca kirilacak kalpler oldugunu düsündükce ne yapmali bilmiyorum. :-\

mub@rek

Bu arada Forum ana sayfasinda Muharrem kardes Duyuru yayinlamis ama bence olmamis. Bir paragrafini yazip sonrada "Devami icin tıklayiniz" seklinde bir url metni ekleyip geri kalan kismi orada yayinlaya bilirdi. Saya daha düzenli görünürdü bence.

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 03, 2009, 12:08:20 ÖÖ
Bende anlamsizca kirilacak kalpler oldugunu düsündükce ne yapmali bilmiyorum. :-\

--> Anlamsiz deme lütfen... Yanlis anlama da beni. Kalpler tasiyan insana göre degisik karakterik yapilara sahiptir. Insanlara bagli yani. Milyar cesit insan var demek, milyar cesit duyguya sahip olan, milyar cesit kalp var demektir. Bir insan;

"Karim gömleklerimi ben söylemeden ütülemiyor."

Ya da:

"Ögretmen ben söylemeden benim istediklerimi anlayamiyor." diye kirilir mi?

Bana inan, kirilir. Ama ögretmenin, ya da adamin karisinin aklinin ucundan bile gecmez belki, istemeden o degerli insani kirdigina....

O yüzden, lütfen dedim ya... Umarim anladin beni...

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 03, 2009, 12:09:54 ÖÖ
Bu arada Forum ana sayfasinda Muharrem kardes Duyuru yayinlamis ama bence olmamis. Bir paragrafini yazip sonrada "Devami icin tıklayiniz" seklinde bir url metni ekleyip geri kalan kismi orada yayinlaya bilirdi. Saya daha düzenli görünürdü bence.

--> Bende güzel olmus. Sayfa degistirmeden okudum. :)

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 03, 2009, 12:14:30 ÖÖ
--> Anlamsiz deme lütfen... Yanlis anlama da beni. Kalpler tasiyan insana göre degisik karakterik yapilara sahiptir. Insanlara bagli yani. Milyar cesit insan var demek, milyar cesit duyguya sahip olan, milyar cesit kalp var demektir. Bir insan;

"Karim gömleklerimi ben söylemeden ütülemiyor."

Ya da:

"Ögretmen ben söylemeden benim istediklerimi anlayamiyor." diye kirilir mi?

Bana inan, kirilir. Ama ögretmenin, ya da adamin karisinin aklinin ucundan bile gecmez belki, istemeden o degerli insani kirdigina....

O yüzden, lütfen dedim ya... Umarim anladin beni...

Anladim, ancak bazen de insan bir noktaya kadar dolar dolar hersey birikir birikir ve ufacik bir kıvılcım alev almaya yeterli olur. Bu kimi zaman ummasizca baslayan ve her yeri yakip yikan bir yangin kimi zamanda erkenden tespit edilip gerekli önlem alinmis bir yangin olur.

Yaptiklarimiz tabikide cogu zaman biz ve cevremizdekileri etkiler, yok yere kırılan kalpler, hicbirsey olmamis gibi gülen yüzler, hayata bos bos bakan gözler, tüm umutlarindan vazgecmis bizler oluverir artik. O zaman ister istemez tüm bu saydiklarimin ne kadar anlamsiz oldugunu görürüz ama is isten gecmis olur.

İcimizde Allah korkusu oldugu müddetce, Bence hatalar, kizginliklar, sinirler vb. hersey olmali hayatta..

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 03, 2009, 12:18:31 ÖÖ
Anladim, ancak bazen de insan bir noktaya kadar dolar dolar hersey birikir birikir ve ufacik bir kıvılcım alev almaya yeterli olur. Bu kimi zaman ummasizca baslayan ve her yeri yakip yikan bir yangin kimi zamanda erkenden tespit edilip gerekli önlem alinmis bir yangin olur.

Yaptiklarimiz tabikide cogu zaman biz ve cevremizdekileri etkiler, yok yere kırılan kalpler, hicbirsey olmamis gibi gülen yüzler, hayata bos bos bakan gözler, tüm umutlarindan vazgecmis bizler oluverir artik. O zaman ister istemez tüm bu saydiklarimin ne kadar anlamsiz oldugunu görürüz ama is isten gecmis olur.

İcimizde Allah korkusu oldugu müddetce, Bence hatalar, kizginliklar, sinirler vb. hersey olmali hayatta..

--> O yüzden yazdim ya bende... Cok kirilgan bir anina denk gelirse insan....

Ben yavastan cikayim, daha uyuyacagim. ;D

Hadi iyi geceler herkese.. byby:) byby:) byby:) byby:)

3,14

--> Ataan Kayinbilarim kendine iyi bak, gece abla sen de kendine iyi bak ya.. Istemeden kirdim seni sanirim. :cryla: Ama hosgör ki, kirilan kalp daha da kirilganlasiyor. Neyse sana isyan etmiyorum yanlis anlama... Hadi görüsürüz. byby:) byby:) byby:) byby:) :-* :-* :-* :-*

ATAAN

Görüsürüz Onurcum Allaha Emanet Ol  byby:) byby:) byby:)

mub@rek

İyi geceler dilerim bende..

mub@rek

Bayan arkadaslar' a özel mesaj süprizi yaptim umarim begenirler.  ::)

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 03, 2009, 12:26:45 ÖÖ
İyi geceler dilerim bende..

--> Sana da iyi geceler müb@rek. alkis:) byby:) byby:) byby:) byby:)

Hadi hepiniz de Allah'a emanet olun... :angel: :angel: :angel:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 03, 2009, 12:23:58 ÖÖ
--> Ataan Kayinbilarim kendine iyi bak, gece abla sen de kendine iyi bak ya.. Istemeden kirdim seni sanirim. :cryla: Ama hosgör ki, kirilan kalp daha da kirilganlasiyor. Neyse sana isyan etmiyorum yanlis anlama... Hadi görüsürüz. byby:) byby:) byby:) byby:) :-* :-* :-* :-*

ya:) byby:)

mub@rek

Tek benim uykum kacmadi galiba?

ATAAN

Bu Garip Gider Yatar, Görüsmek Üzere Bizim Mahalleeeeee  byby:) byby:) byby:)

mub@rek

İyi geceler abi, Allah rahatlik versin.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Şubat 02, 2009, 11:27:24 ÖS
Kirsehir ve sevgi benide üzdüler ya neyse, kücük kücük seyler icin kiriyorlar birbirlerini
özürdilerim ablacim seni üzdügüm icn  :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed:

:-* :-* :-*