Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 03:30:53 ÖS
:o KÖLN de ne varmis ;D
Yemekteyiz varmış sanırım başvurular başladı sendemi KÖLN desin Gece Abla ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 03:32:12 ÖS

aa gece abla kesinlikle katilmalisinn  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 03:32:07 ÖS
bu tür virüsün ne yazikki Anti Virüsü heniüz icad edilmedi yazik sizeee ya  :haha: :haha:
böwwwwwwwwwww banane ben Mübarekleşmek istemiyom ozaman banane bananee yaaaa beni kurtarın hangi Peri kurtarcaksa :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 03:29:55 ÖS
ATAAN ABİ YEMEKTEYİZ PROGRAMINA KATILMAK İSTERMİSİN KÖLN DELER YAA O BAKİME DEDİM BURDA ÇENENLE ORDADA YEMEĞİNLE KAZANIRSIN BELKİ  :haha: :haha: :haha: :haha:
Yemekteyiz Olmaz O Programda Bana Daral Gelir Ya, Ne Biliyim Damatli Gelinli Programlar Olur, Ha Su Evlendirme Programi Varya Star Tv de Hani 50-60 Yasinda Insanlar Geliyor Ben En Iyisi Oraya Gidem, Sorarlarsa Ben Fasulyedenim Beni Saymayin Derim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 03:32:12 ÖS

Evet ama ben hic duymadim nerde neymis kim düzenliyor  :o

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:34:31 ÖS
Yemekteyiz Olmaz O Programda Bana Daral Gelir Ya, Ne Biliyim Damatli Gelinli Programlar Olur, Ha Su Evlendirme Programi Varya Star Tv de Hani 50-60 Yasinda Insanlar Geliyor Ben En Iyisi Oraya Gidem, Sorarlarsa Ben Fasulyedenim Beni Saymayin Derim  :haha:

kurufasulyemi  :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:34:31 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha: İzliyormusun yoksa Evlendirme programlarını yazık sanaaaaaa :haha: :haha:

kirsehir7

ben yemekteyiz programina kaltilsam o kadar elestiriye karsi o tabaktaki yemekleri geciriveririm kafalarindan asagiya zikkim yeyin derim  tickoff:)

:haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 03:35:49 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha: İzliyormusun yoksa Evlendirme programlarını yazık sanaaaaaa :haha: :haha:

imrenerek izliyodur kesin  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 03:34:48 ÖS
Evet ama ben hic duymadim nerde neymis kim düzenliyor  :o
Show tv düzenliyor reklamlarda geçiyodu banada annem söyledi sizin memlekete geliyomuş diye bende bi düşündüm niresi diye sonradan duydum KÖLN olduğunu internetten bak istersen

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 03:35:49 ÖS
Dabi Dabi Gecen Bitane Vardi 64 Yasinda Yasi Yasima Huyu Huyuma Boyu Boyuma  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 04, 2009, 03:36:41 ÖS
ben yemekteyiz programina kaltilsam o kadar elestiriye karsi o tabaktaki yemekleri geciriveririm kafalarindan asagiya zikkim yeyin derim  tickoff:)

:haha: :haha:
bende öyle yaparım kesinlikle :zopa: :zopa:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:37:59 ÖS
Dabi Dabi Gecen Bitane Vardi 64 Yasinda Yasi Yasima Huyu Huyuma Boyu Boyuma  :haha: :haha: :haha:
uyyyyyyyyy Ataan abi sen kaynanalaramı göz koydun neettinn  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:37:59 ÖS

kESIN  ;D

SEVGI-40

slm bizim mahaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 03:39:27 ÖS
uyyyyyyyyy Ataan abi sen kaynanalaramı göz koydun neettinn  :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Eeee Evde Kaldim Iste Netcen Gari Kaynanalara Bakiyom Bende  :haha: