Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

dielosch

ben çıkayım artık yarın okul var duş almam gerek hepinizi çooook öptüm vee çoookkk seviyorumm zaten biliyorsunuzz  bitanecikkk sanal ailem benimmm  :haha:  :-*  byby:)  byby:)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 09:42:51 ÖSben çıkayım artık yarın okul var duş almam gerek hepinizi çooook öptüm vee çoookkk seviyorumm zaten biliyorsunuzz  bitanecikkk sanal ailem benimmm  :haha:  :-*  byby:)

byby:)

...mystery...

kirsehir7

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 08, 2009, 09:44:46 ÖSslm millet
slmmmmmmmmmm bidenem sabah sarzim bitti özürdilerim  :cryla:

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 09:45:39 ÖSslmmmmmmmmmm bidenem sabah sarzim bitti özürdilerim  :cryla:
[/quote

önemli degil askim

SEVGI-40

gece

kirsehir7

...mystery...

ben çıkıyorum yarın okul var 2. eziyet döneminin 1. eziyet günü.... ;D iyi bi uykuyla hocalarla dövüşe hazırlanıyım... :haha: ama bu dövüş psikolojik bi dövüş onlar habire saldırıyolar emrediyolar bizde uyguluyoruz ama beynimiz isyan ediyo öyle bişey... ;D bişeyler saçmaladım yine ama bi bakıyım düzgün saçmalamışım tam anlatabilmişim yani aynen böyle bi durum... :)

...mystery...

byby:) byby:) öptüm hepinizi tek tek... :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 09:55:42 ÖSben çıkıyorum yarın okul var 2. eziyet döneminin 1. eziyet günü.... ;D iyi bi uykuyla hocalarla dövüşe hazırlanıyım... :haha: ama bu dövüş psikolojik bi dövüş onlar habire saldırıyolar emrediyolar bizde uyguluyoruz ama beynimiz isyan ediyo öyle bişey... ;D bişeyler saçmaladım yine ama bi bakıyım düzgün saçmalamışım tam anlatabilmişim yani aynen böyle bi durum...
funny:)

...mystery...

SEVGI-40