Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Benim bir Zuzum dinleyesim geldi  :haha: :haha:

SEVGI-40

gece

Süper cici ya dimi sözleri hele sonundaki ege sivesiyle siir yokmu Öldürdü beni  :haha: :haha:

ATAAN

Evet Züüüüüüüüüüpppppppeeeeeeeeeeeeerrrrr  :haha:

gece

Hepinize Iyi Geceler diliyorum Görüsmek Üzere almancax sakinleri... byby:) byby:) byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 12:58:49 ÖÖHepinize Iyi Geceler diliyorum Görüsmek Üzere almancax sakinleri... byby:) byby:) byby:)
iyi geceler ablacim saatler gece yarisini vurdugunda yavas yavas ortadan kaybolunur  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:40:22 ÖSkız renk değiştitridin........ alkis:) alkis:)

Teşekkür ederim canım .Ya kusura bakma dün sohbet ederken elektrikler kesildi. ;DBu aralar çok kesiliyo zaten bende gitmek üzereydim. :-*Dün aniden gidince sana bişiy yazamadım  :-*

zeytin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese bugün benmi açtım burayı kimse yok mu daha  ;D

NİLSENAM

zeytin

günaydın Nilsenam nasılsın

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 12:15:58 ÖSgünaydın Nilsenam nasılsın

iyiyim canım...
sen nasılsın.... :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 11:56:05 ÖÖTeşekkür ederim canım .Ya kusura bakma dün sohbet ederken elektrikler kesildi. ;DBu aralar çok kesiliyo zaten bende gitmek üzereydim. :-*Dün aniden gidince sana bişiy yazamadım  :-*

önemli değil canım.... :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 12, 2009, 12:16:29 ÖSiyiyim canım...
sen nasılsın.... :-*

Beni mi soruyosun gerçekten sanki üstümden 10 tane tır geçmiş gibi hissediyorum. hiihi:) hiihi:)