Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 12:17:17 ÖSBeni mi soruyosun gerçekten sanki üstümden 10 tane tır geçmiş gibi hissediyorum. hiihi:) hiihi:)

:haha:        çokmu yoruldun dün.....  ;)

zeytin

Ne yorulma ama yaaa 4 buçuktan 7 ye kadar spor yaptınmı hiçççç :o

NİLSENAM

ooooooo bayağı yapmışın kız.....  ;)

zeytin

Tabi başında Cellat gibi babam olursa yaparsın. kur;) kur;)

NİLSENAM

eeee herşey sağlık için..... ;D ;D

zeytin

Dün ben sağlıktan çıkıyodummm.3 aylık sporu 1 günde yapmış oldum.Hiç bir yerimi hissetmiyorum.Bide plates varya arkadaşım oraya kayıt yaptırmış ikimizide.dün akşam zaten sinirliydim.Bide benden habersiz kayıt yaptırınca bi kızdım.İlk derste bugün ama gidemiycem sanırsam galiba ayağımı oynatasım yok çünkü. hiihi:) hiihi:)

NİLSENAM

birde platesemi gidecen...... kur;) kur;)

zeytin

Napem bakalım bikaçgün deneyim güzel bişiyse giderim yok değilse kaçarım olur biterr.Bende merak vardırda her tür sporu demek istiyorum yaneee. :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 12:34:15 ÖSNapem bakalım bikaçgün deneyim güzel bişiyse giderim yok değilse kaçarım olur biterr.Bende merak vardırda her tür sporu demek istiyorum yaneee. :haha: :haha:

çokta merak iyi değil biliyosun dimi... :haha: :haha:

zeytin

İnsanın başına meraktan herbirşey gelirmiş bekliyoruz bakalım şimdilik kapı kapalı.Nrezaman geliyorum derse hazırlıklı olurum. :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 12:37:56 ÖSİnsanın başına meraktan herbirşey gelirmiş bekliyoruz bakalım şimdilik kapı kapalı.Nrezaman geliyorum derse hazırlıklı olurum. :haha: :haha:

ya  ne gelirse meraktan geliyor....hadi bakalım.... :haha: :haha:

zeytin

haberiniz olur.Aslında araştırmayı seviyorum ben. :)

NİLSENAM

başına geleceklere hazırlıklı ol.... :haha: :haha:

zeytin

Neee senmi bişiy yapceksin yoksaaaa kur;) kur;)

NİLSENAM