Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:27:39 ÖSbanane yaaa ben istiyorum ismaili napacak mübo
sen müboya baskasini bul  :embarassed:
farketmez abi ya basayiveririz herüfü  ;D
Amanin Herüfü Atti Hemen Sokaga, Yapma Kirsehir Etme Kirsehir Yaziktir Kirsehir  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:28:10 ÖSYaaaa banane banane yinede bekar sayılırım ama  ;D
Sus Bakem Ayaga Kaldirtma Beni, Nisanli Barkli Kizsin Sen  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:28:23 ÖSAmanin Herüfü Atti Hemen Sokaga, Yapma Kirsehir Etme Kirsehir Yaziktir Kirsehir  :haha:

ona yazik mazik olmazz  tickoff:)
o kendine kalacak yer buluverir merak etme sen
tanisdiriver sen beni ismaille  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:25:09 ÖSKirsehir Sen Evli Degilmisin Kizzzzzzzzzzzzz
Ismailli Ben Mübarekle Tanistiracam  :haha:

Ataan abi sen mübareği tanıştşrıp napcen o erkek bizim müboda erkek yanee anlamadım.kırşehirliyle beni tanıştırsana kur;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:29:25 ÖSAtaan abi sen mübareği tanıştşrıp napcen o erkek bizim müboda erkek yanee anlamadım.kırşehirliyle beni tanıştırsana kur;)

ya:) ya:) sen bizi tanistir abi

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:29:02 ÖSSus Bakem Ayaga Kaldirtma Beni, Nisanli Barkli Kizsin Sen  :haha:

Ayağıda kalksan çömelsende bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zeytin

Ben bir yimek yapip gelem barim.içerden tehdit mesajları alıyorum. :haha:

ATAAN

:haha: :haha: :haha:
Cok Fenasiniz Coooooook

gece

ATAAN

Kizlar Ya, Baksaniza Sayin Gece, Ismail Yk Icin Biri Herüfünü Birakti Öteki Nisanlisini, Tosba Bunlar Ya  :haha:

ATAAN

Ben Hülyamdan Hic Vazgecmedim Ama  :haha: :haha:
Hüüülya Derdini Söööle  Hüüüülya   :haha:

...mystery...

ismail YK mı... :-\ hiç sevmem... :haha: ama zevkler ve renkler tartışılmaz... alkis:)

nasılsınız bu arada gece ablacım patron?? alkis:)

kirsehir7

biri ismail yk yi sevmiyom mu dedi  :zopa:
niysee zevkler tartisilmaz  ;D

kirsehir7

ee atan abi nezamn tanistiriyon bizi  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 06:26:57 ÖSbiri ismail yk yi sevmiyom mu dedi  :zopa:
niysee zevkler tartisilmaz  ;D
evet biri dedi ama kim acaba yaa... ::) ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 12, 2009, 06:28:57 ÖSevet biri dedi ama kim acaba yaa... ::) ;D

himm kimmis bakimm oo kulagima öyle bi ses gelüverdü ama niyseee  kur;)