Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 127 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 09:31:50 ÖSAtaan abi senide aramıza alırdıkta yaşın kurtarmıyıııı :haha:
Benim Yasim Yeterde Artar Bile, Yok Sizle Gitmem, Siz Benim Kismetimi Kapatirsiniz, Giciklik Yaparsiniz  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 09:30:43 ÖSkırşehir sen hangi şehirdesin

zeytin sen hangi şehire gidecen

Recklinghausen e gitcem
Kız Kırsehirlim gitceğin yerde benim arkidişler varr

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:36:18 ÖSBenim Yasim Yeterde Artar Bile, Yok Sizle Gitmem, Siz Benim Kismetimi Kapatirsiniz, Giciklik Yaparsiniz  :haha:

bencede ağbicim gel sen benimle beraber takılalım.... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:36:18 ÖSBenim Yasim Yeterde Artar Bile, Yok Sizle Gitmem, Siz Benim Kismetimi Kapatirsiniz, Giciklik Yaparsiniz  :haha:

Yuk valla yapmayız sana töbeeee  kur;)

NİLSENAM

bu kızlarla olmaz....

yok ivedik yok bilmem ne....biz bize takılalım... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 09:37:44 ÖSbencede ağbicim gel sen benimle beraber takılalım.... :haha: :haha:

Öyle olmazz anca beraber kanca beraberrrrrrrrrrrr :haha:

ATAAN

Bana Bakan Kizlarida Döversiniz Siz Annem, Size Bellimi Olur  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:40:53 ÖSBana Bakan Kizlarida Döversiniz Siz Annem, Size Bellimi Olur  :haha:

öyle her önümüze gelen kızlarda bakemez yaneee o ne öyle sen bakmazsan onlarda bakmaz biz bulcez sana olmadı yabancılar geline gitcez artıkın :haha: :haha:

NİLSENAM

ya biz ağbimle takılacaz...

ne kıskanıyosunuz ya.... :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 09:42:09 ÖSöyle her önümüze gelen kızlarda bakemez yaneee o ne öyle sen bakmazsan onlarda bakmaz biz bulcez sana olmadı yabancılar geline gitcez artıkın :haha: :haha:

ben varım yanında.... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 09:42:43 ÖSya biz ağbimle takılacaz...

ne kıskanıyosunuz ya.... :haha: :haha:

Olumu öyle olumu
siznapıyınız Hurşitlerrrr
Vıyyy tirledim haa şimdi size laf sökcem diyee
anca beraber kanca beraberr :haha: yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 09:44:12 ÖSOlumu öyle olumu
siznapıyınız Hurşitlerrrr
Vıyyy tirledim haa şimdi size laf sökcem diyee
anca beraber kanca beraberr :haha: yaril:)

hayır ben ve ağbim takılacaz....

siz ivedikle giriceniz ya...... :haha: :haha:

ATAAN

Ben Saga Sola Carpmamak Icin Tabiki Bakinmam Lazim Yaneeee  :haha:
Eh Kirsehir Bende Yarin Burda Sana Güzel Bir Helga Yenge Bulmammi, Ama Receb Ivediki Severmi Sevmezmi Bilmiyom  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 09:45:16 ÖShayır ben ve ağbim takılacaz....

OOO ivedik bitcek yaaa
ondan sonra takılcezz yanee sizde  kur;)

ATAAN

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 09:45:16 ÖShayır ben ve ağbim takılacaz....

:haha:

NİLSENAM

değilmi ağbicim biz beraber takılacaz... :haha: :haha: