Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 127 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 09:59:45 ÖSben çıkıyorum arkadaşlar.....:-* :-*:-*

herkese hayırlı geceler.....  
byby:)

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 13, 2009, 10:01:33 ÖSben karpuz sevmem  :haha: :haha:

eh ozaman hangi meyveyi seversen onu kesek benim için bir masuru yuktur yanee ben hiç bir meyveyi yemediğim için :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 10:02:24 ÖSeh ozaman hangi meyveyi seversen onu kesek benim için bir masuru yuktur yanee ben hiç bir meyveyi yemediğim için :haha:

:haha: :haha:

NİLSENAM

kirsehir7

yaw ben siteye gremedim neden ki ulaa ataan abii kiskancligindan beni attinmi yoksam disariii tickoff:) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 10:09:24 ÖSyaw ben siteye gremedim neden ki ulaa ataan abii kiskancligindan beni attinmi yoksam disariii tickoff:) ;D

:haha: :haha:
Bende de oluyu ooooSiteden herhal sorun

zeytin

Kırşehirlim Avatardaki resim benim minik aşkım şuandada yanımda resim yapıyooo kur;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 10:11:55 ÖSKırşehirlim Avatardaki resim benim minik aşkım şuandada yanımda resim yapıyooo kur;)

ooooo yuhusukluu velett  kur;) kur;) :-*

kirsehir7

benim kizin resmini gösteriver belkim begeniveriir alam kizimaa

:haha: ayy ataan abi gibi oldum bende kizima koca ariyom  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 10:13:28 ÖSbenim kizin resmini gösteriver belkim begeniveriir alam kizimaa

:haha: ayy ataan abi gibi oldum bende kizima koca ariyom  :haha:

Göster kızının resmini büyükcene olsun

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 10:14:31 ÖSGöster kızının resmini büyükcene olsun

ok profile koyuyorumoradan gösteriver okey:) ;D

zeytin

Ataan abi nirdesin Helganı bulmayamı gittin :haha: :haha:

kirsehir7

malesef resim büyük olduug iicin olmadi yükleyemedi
be en iyisi buraya koyam sonrada silem  okey:)