Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

bu güzel günde herkese mrb  alkis:) alkis:)

ATAAN

Selam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

gece

NİLSENAM

yaaaaaaaaaaaaa bu forum çokkkkkkkkk ağır çalışıyor...... offoff:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:46:00 ÖSSelam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

Hosgeldiniz  alkis:)

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:46:00 ÖSSelam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

hoşgeldin ağbicim.... alkis:)

ATAAN

Herkes Mutlu vede Umutludur InsAllah, Bugün Sevgililer Bayrami, Sevgiliniz Yoksa Bile Üzülmeyin, Mutlaka Sizi Seven Sizi Özleyen Biri Vardir Bu Dünyada Muhakkak  alkis:)

gece

NİLSENAM

alkis:) alkis:) alkis:)  tşk.ederiz ağbicim

NİLSENAM

sizdede forum ağır çalışyomu ...deli oldum ya....... offoff:) offoff:) offoff:)

ATAAN

Yani Su Anda Ben, Beni Sinanin Sevdigini Cok Iyi Biliyorum  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 14, 2009, 12:55:09 ÖSsizdede forum ağır çalışyomu ...deli oldum ya....... offoff:) offoff:) offoff:)

Biraz agir Forum evet, ama bu biraz bizden kaynaklaniyyor cok fazla Smeiler kullaniyoruz buda zarar veriyor  :-\

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:55:31 ÖSYani Su Anda Ben, Beni Sinanin Sevdigini Cok Iyi Biliyorum  :haha: :haha: :haha:

Ne güzel yaaa,  alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 12:55:31 ÖSYani Su Anda Ben, Beni Sinanin Sevdigini Cok Iyi Biliyorum  :haha: :haha: :haha:

evet ya  alkis:)

ATAAN

Ama Gercekten Bir Köpekte Olsa, Cogu Insanin Sahip Olmadigi Seye Sahip Sevebilme Yetisine, Ve En Güzelide Bunu Cok Güzel ve Her Zaman Göstermesi, Dimi Köpek Diyip Gecer Insanlar Ama,  ;D