Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 130 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qwerty zeze

ben tr de olduğum için yüklenen resimleri göremiyorum :embarassed:

ATAAN

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 15, 2009, 02:21:09 ÖÖaaaa gördüm şu bastonlu yaşlı adam dimi ak sakallı olanı :haha: :haha: :haha:
Ana Valla Sizdede Teleskop Gibi Göz Var Ha, O Aksalli Yasli Olan Benim En Kücük Oglum  :haha:

ATAAN

Pardon Ya Siz Youtube Seyredemiyorsunuz
Ya Honki Ponki Diye Bir Sarki Yokmu O Iste Gerci Yasiniz Gencse Bilmezsiniz Normaldir, Biz Ihtiyarlar Dinleyim Bastonlarimizla Dans Ederiz Bu Sarkiyla  :haha:

qwerty zeze

o zaman size kısaca fosil diyelim tarih olmuşsunuz siz :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Kirsehircim Orda Resim Yok  Link Koydum Tiklayinca Burdan Yazan Yeri Link Acilir, Yeni Sayfada Göreceksin Yani
Sag Tikla BURDAN Diyen Yaziyi, Sonrada Yeni Pencere Ac De  okey:)

qwerty zeze

;D ;D ;D
ben de çok genç sayılmam valla :haha:

ATAAN

Tarih Olurmu Aaaaa, Ben Öldüm Tekrar Geldim Dünyaya  ;D

qwerty zeze

amanın !!biraz oraları anlatın çok sıcak mı? :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 02:24:09 ÖÖPardon Ya Siz Youtube Seyredemiyorsunuz
Ya Honki Ponki Diye Bir Sarki Yokmu O Iste Gerci Yasiniz Gencse Bilmezsiniz Normaldir, Biz Ihtiyarlar Dinleyim Bastonlarimizla Dans Ederiz Bu Sarkiyla  :haha:

o sarkiyi farUK K da söylüyo.ben ilk ondan dinledim hatta sözlerini hemen ezberlemistim kimse söyleymioyodu hayret ediyolardi nasil ezberledigimi  ;D

qwerty zeze

aaaaaa faruk k hatırladım yaa çocukluğumu yedi o adam..dansını falan ezberlemiştik :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Mesaj Yazacam Diye Kirsehirin Mesajini Degistirmisim Iyimi
Yani Yaslilik Iste Ya  :haha:

gece

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 15, 2009, 02:26:47 ÖÖamanın !!biraz oraları anlatın çok sıcak mı? :haha:

Ben anlatayim size ne kadars sicak ama korkarsiniz sonra  ;D

ATAAN

Burasi Acaip Sicak, Izocam Kaplattik Catiyida  :haha:

qwerty zeze

gerçekler acıdır inşAllah gitmeyiz ama temkinli olalım yine siz anlatın yabancı kalmayalım ;D ;D

ATAAN

Bu Garip Gider Arkadaslar, Kendinize Iyi Bakin. Sofrayi Kirsehir Sen Kaldirirsin Artik  :haha:

kirsehir7