Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Ben cok garip bir insnim ya normalde sinir olmam lazim dimi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 21, 2009, 11:55:19 ÖSBen cok garip bir insnim ya normalde sinir olmam lazim dimi  :haha:

Olmadınmı yaneee :o

gece

Yok hic firsatim olmasdi cünki önüme soytari  ciktikca gülme kirizi geldi ya  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 21, 2009, 11:57:46 ÖSYok hic firsatim olmasdi cünki önüme soytari  ciktikca gülme kirizi geldi ya  :haha:

Eh doğaldır ozaman yaneee :haha: :haha:

gece

yaklasik  yarimsaat yürüdüm inan gülmekten yanaklarim acidi  ;D

gece

Garip ama eglence anlayisi iste hayatlari karnaval üzerine kurulu bir nevi koca cocuklar  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 22, 2009, 12:01:15 ÖÖyaklasik  yarimsaat yürüdüm inan gülmekten yanaklarim acidi  ;D
Alıntı yapılan: gece - Şubat 22, 2009, 12:01:53 ÖÖGarip ama eglence anlayisi iste hayatlari karnaval üzerine kurulu bir nevi koca cocuklar  ;D

olsun senin içinde değişiklik olmuştur Gece ablacım. :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 22, 2009, 12:02:57 ÖÖolsun senin içinde değişiklik olmuştur Gece ablacım. :haha:

Ben her sene o degisikligi yasiyorum zaten de busene akil edemedim ya  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 22, 2009, 12:04:24 ÖÖBen her sene o degisikligi yasiyorum zaten de busene akil edemedim ya  :haha:

Deseydin yaa biz sana bizimkilerden verirdik hemde beleşe abla indirimiyle  :haha: :haha:

gece

Birdahaki sefere isterim artikin  :haha:

zeytin

herzaman beklerizz olmadı bi titreşimle finiş bu iş hemen hallederiz önemli olan müşteri memnuniyetiii :haha: :haha:

gece

Titresimmi  :haha: ay patenti sana ait ama o birtek Ataan beyde ise yariyoo ya  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 22, 2009, 12:13:15 ÖÖTitresimmi  :haha: ay patenti sana ait ama o birtek Ataan beyde ise yariyoo ya  
:haha: :haha:
şimdi Titreşim gönderirdimde Misafirlerine yazık  :haha:

gece

Ayy yazik rahat birakalim simdi  :haha:
Birazdan gelir belkim  ;D

zeytin

yuk sanmam yada misafirlerine uyku ilacı virip gelebülü  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 22, 2009, 12:17:20 ÖÖyuk sanmam yada misafirlerine uyku ilacı virip gelebülü  :haha:

Yada baska ilac verme ihtimali daha yüksek  ;D
Süt mesela aslan icin olandan yani  :haha:

3,14

--> Huuu huuuuuu ben geldimmmm. alkis:)