Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 03:02:48 ÖSben geldim gece abla sorularını yanıtladımmmmmmmm

hoşgeldin nasılsın... alkis:)

zeytin

bağğlantı probleminden sonra geldimde kimse yok galiba

...mystery...

ben varııııııııııımmm ama kimse yok bende birazdan gidicem zaten yinede size selam vermeden geçmiyim...

selam millettt.... yuppi:) yuppi:) :haha:

kirsehir7

selam millettt kimse yok galibaa  ::) clap:)

...mystery...

kirsehir7

...mystery...

iyiyim kirsehir sen nasılsın??? :-* :-* alkis:)

kirsehir7

eh iste idare edeyirum  :angel: ;D

...mystery...

ohh iyi bari kötüyüm demedin senin "süperim" diceğin günü umutla bekliyorum ve eğer böyle dersen hepimizi çok mutlu ediceksin... :-* :-* alkis:) alkis:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 04:54:08 ÖSohh iyi bari kötüyüm demedin senin "süperim" diceğin günü umutla bekliyorum ve eğer böyle dersen hepimizi çok mutlu ediceksin... :-* alkis:)
bende o günü 4 gözle bekliyorum
 :haha: :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 04:55:27 ÖSbende o günü 4 gözle bekliyorum
:haha: :angel:
ama o gün gelicek ben eminim.... :-* alkis:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 04:56:19 ÖSama o gün gelicek ben eminim.... :-* alkis:)
insallaaaahhhh amiiiiiiinnnnn  :angel: :-* sagol canim

...mystery...

bişey değil kirsehircimm... :-* sevgiye ve sana mutluluk hapı icat edicem bekleyin bi 2-3 sene daha... :-* alkis:) işin şakası buda siz iyi olun hep... :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 04:58:37 ÖSbişey değil kirsehircimm...  sevgiye ve sana mutluluk hapı icat edicem bekleyin bi 2-3 sene daha... :-* alkis:) işin şakası buda siz iyi olun hep...
valla böyle bi ilac süper olurdu  alkis:) clap:)

...mystery...

tamam sık dişini 2-3 sene... :haha: :haha: alkis:)

dielosch

üff yaa hayatımda bi edward arıyorum ama bulamıyorum  tickoff:)  :haha:

...mystery...

daha çok ararsın sen devam et... :haha: