Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 09:53:32 ÖSKime Diyooooooooooom Bak Ya Hic Takiyolarmi Aloooooooooooooooooooooooooo   :haha:

Takacak askılık yokki :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 09:53:46 ÖSvarsa ormantik alam şarkının ismisi nedir yaril:)
Mariah carey & Whitney Houston - When you Believe

ATAAN

Sayin Gece Sanirim Sinifin Durumu ve Hali Az Cok Belli Oldu, Bu Tosbalarin Girmesi Yasak Sinifa  :haha:

zeytin

Whitney Hauston alayım lütfen

...mystery...

bendemi?? :-[ :-[ ama ben susuyorum.... :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 09:55:56 ÖSSayin Gece Sanirim Sinifin Durumu ve Hali Az Cok Belli Oldu, Bu Tosbalarin Girmesi Yasak Sinifa  :haha:

hangi tosbaa sınıftan atalım onları :haha:

...mystery...

...mystery...

zeytin şimdi bak istersen... şarkıyaa... yaril:)

ATAAN

zeytin

Giiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  o gördüğüm şarkı benimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   :haha: :haha:

zeytin

...mystery...

evet seninn.... :haha: :haha: şarkının adı Psikopat'lamı başlıyo... yaril:)

...mystery...

ama zeytin şarkı güzel yaa doğruyu söylee... yaril:)

ATAAN

https://www.youtube.com/watch?v=aPw_Zy1pqTU

Bu En Sevdigim Sarkisi Mariah Careyin Ama Bu Tosbada Güzel Söylemis, Gerci Aksan Biraz Mardin Ingilicesine Kaciyor Ama Yinede Iyi  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:59:03 ÖSevet seninn.... :haha: :haha: şarkının adı Psikopat'lamı başlıyo... yaril:)
Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 09:59:34 ÖSama zeytin şarkı güzel yaa doğruyu söylee... yaril:)

Evett ayrıcanada ben psikopat şarkısını çok sevrimm Lise yıllarımın şarkısı