Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

kirsehir7

ben geldim ama birazdan yemek yemeye gitcemm ee nörüyonuzz bakem köftehorlar ;D

...mystery...

iyi işte kirsehir nörelim... :haha: sen nörüyon... :haha: ayy çok sevdim bu nörmek işini... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 27, 2009, 08:02:36 ÖSiyi işte kirsehir nörelim... :haha: sen nörüyon...  ayy çok sevdim bu nörmek işini... :haha:
he girsehirliler nörüyon der hep   :haha:

ya bu arada sinif cokhizli ilerliyo takip etmekte zorluk cekiyorum bi gittim kac sayfa olmus bu gidisle hepsini okuyum derken sayfa dahada doluyo  :embarassed:

NİLSENAM

bende geldim....neler olyor burda ;D

gece

kirsehirim icine gir alisiyorsun acayip eglenceli kardesim  :)

bir bak söyle konuya göz gezdir 15 dakika sonra alistirmalara devam edicez oyun gibi düsün  :-* :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 08:05:03 ÖShe girsehirliler nörüyon der hep   :haha:

ya bu arada sinif cokhizli ilerliyo takip etmekte zorluk cekiyorum bi gittim kac sayfa olmus bu gidisle hepsini okuyum derken sayfa dahada doluyo  :embarassed:

bende öyle sandım,ama içine girince öyle değil çok eğlenceli :) :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 27, 2009, 08:08:32 ÖSkirsehirim icine gir alisiyorsun acayip eglenceli kardesim  :)

bir bak söyle konuya göz gezdir 15 dakika sonra alistirmalara devam edicez oyun gibi düsün  :-*
oldu  ya:) ablam
ben bütün sayfalari kacirmak istmiyorum hepsini okumak istiyorumda ondan bende hepsini bos vakitte oku´rum ozaman kacirdigim yerleri  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 08:05:03 ÖS
he girsehirliler nörüyon der hep   :haha:

ne güzeelll... :haha:

evet bende öyle olmuştum ama tekrar olarak aynı şeyler tek tek yazıldığı için öyle ama çok faydalı... alkis:)

zeytin

bağlantı kopukluğu yine geldim kimler var bakemm

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 08:10:13 ÖSoldu  ya:) ablam
ben bütün sayfalari kacirmak istmiyorum hepsini okumak istiyorumda ondan bende hepsini bos vakitte oku´rum ozaman kacirdigim yerleri  okey:)

Canim bütün sayfalari okuman gerekmez birinci syfayi oku birde Alfabeye bak zaten ayni konulari ezberleyebilmek icin sürekli tekrar yapiyoruz bir dakika sonra Zil calicak Tenefüssss bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  ;D :haha:

zeytin

Gece abla almanc sınıfını neden Almanca oratik bölümüne yapmadınız merak ettimde

gece

ziiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  tenefüs bitti kizlar  :haha: :haha:

...mystery...

;D ;D ;D gece ablacım bak yine söylüyorum bence bu konuyu sabitleyin... :haha:

gece

zeytin

Benim Pcmi yavaş çalışıyo yoksa sizdedemi varr

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 27, 2009, 08:24:18 ÖSGece abla almanc sınıfını neden Almanca oratik bölümüne yapmadınız merak ettimde

Cünkü kafede daha fazla zaman geciriyoruz, Yönetim olarak düsündük,
bizim faydamiza olur bu konunun burda olmasi diyerek, karar aldik Canim... :)