Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 105 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:13:32 ÖÖBen Geliyorum Su Pc Yi Temizleyim Iki Dakkada Hemen  okey:)

temizleyin

ATAAN

Ayse Teyzeyi Cagirdim Aceyi Kapti Geliyor  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:20:08 ÖÖNerden Giriyor Bu Solucanlar Virüsler Anlamiyomki Ya  :haha:
ayy bana virüs demeyin hapşuruyorum... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:21:38 ÖÖAyse Teyzeyi Cagirdim Aceyi Kapti Geliyor  :haha:
bende vardı yollasaydım yormayın yaşlı başlı kadını... :haha: :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 01:21:38 ÖÖAyse Teyzeyi Cagirdim Aceyi Kapti Geliyor  :haha:

dikkat edin cirt olmasin ;D

...mystery...

ben çıkıyorum görüşmek üzeree yarın yorucu birgün olucak İstanbul'a yolculuk var yine ahh bu okul hep onun yüzünden... ;D ;D neyse iyi geceler... byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 01:31:05 ÖÖben çıkıyorum görüşmek üzeree yarın yorucu birgün olucak İstanbul'a yolculuk var yine ahh bu okul hep onun yüzünden...  neyse iyi geceler... byby:)

byby:) :-*

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 01:31:05 ÖÖben çıkıyorum görüşmek üzeree yarın yorucu birgün olucak İstanbul'a yolculuk var yine ahh bu okul hep onun yüzünden...neyse iyi geceler..

byby:) byby:) byby:)

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar, ben geldim. Hem Türkiye' ye hem Ev' ime hem de Almancax' a. Cok sevinmiyorum o ayri mesele ama olsun.. Allah tekrarlarini nasip eder insAllah diyelim. :)

Siz nasilsiniz? Görüsmeyeli neler oldu bitti? Nasil gidiyor isler? Havalar nasil? Ekonomi ne durumda? Altin yükseldi mi Türkiye' de de? Kar yagdi mi? Rüzgar estimi? ... (bla,bla,bla) :D

ATAAN

Amanin Mübarek Geldi, Hosgeldin Kardesim  alkis:)

mub@rek

Hos buldum abi, Bol bol cuklat getirdim vAllah. Simdi birkac' ini götürüyorum. Ohhh :D İstersen verebilirim..  ;)

gece

Ana forumuzun gizli müdavimi gelmis Hosgelmis  alkis:) alkis:) alkis:)

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Mart 01, 2009, 01:49:05 ÖÖAna forumuzun gizli müdavimi gelmis Hosgelmis  alkis:) alkis:) alkis:)

Hosbuldum. :)

gece

Mübarek hakkatten gözlerimiz aradi mesajlarini :)

nasil buldun Almanyayi neler ilgini cekti ?  :)