Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Anam kimsecikler yok herhal bugün herkes nire kaybooldu ::)

zeytin

hu hu komşular çay demledim nirdesinizzz ::)

mub@rek

Ben geldim arkadaslar, nasilsiniz?

...mystery...

bende buralardayım ama Fransızca çalışıyorum... :-[ :-[

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 06:54:05 ÖSbende buralardayım ama Fransızca çalışıyorum... :-[ :-[

Vah yazikkk.. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 02, 2009, 06:54:26 ÖSVah yazikkk..
evet bencede yazık hemde okul açılalı 1 ay oldu bu Fransızcadan 3. sınavımız yada 4 müydü.. ::) neyse iştee... ve adım gibi eminim haftayada sınav yapıcak adam... tickoff:) :'( Fransızca çalışmaktan öldüm yaa... :-[

zeytin

:haha: :haha: :haha:
Gizemden Fransızca seçmeler

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 06:55:59 ÖSevet bencede yazık hemde okul açılalı 1 ay oldu bu Fransızcadan 3. sınavımız yada 4 müydü.. ::) neyse iştee... ve adım gibi eminim haftayada sınav yapıcak adam... tickoff:) :'( Fransızca çalışmaktan öldüm yaa... :-[

Calismaktan baska caresi olmayan topluluga ne ad verilir?

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 02, 2009, 06:57:28 ÖSCalismaktan baska caresi olmayan topluluga ne ad verilir?
öğrenci milleti ;D

zeytin

Hoşgeldin Mübarek be kısa bir özet yapayım şimdi ben sana hoşgeldin mübarek nasılsın diycem sende bana iyiyim sen nasılsın diyceksin.Nasılsın Mübarek :haha: :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Titreşim Titreşimmmmmmmmmmmm
Türkiyeden Almanyayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

...mystery...

ama bana nerde titreşim... :-[ :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 07:05:35 ÖSama bana nerde titreşim... :-[ :haha:

Bu titreşim Ataan amcama etkili sen yeterince gün botu titreşim alıyosun zaten :haha: