Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Siz Mübareke Birakin Bir Hafta Icinde Forumu Halletsin  :haha:
Sevgicim Kardesim Benim, Sen Benim Tek Varisimsin  alkis:)

zeytin

Ayy Ataan Amca nireye gidiyon sen Seyehat falanmı yoksa tatilemi anlamadımda

3,14

ATAAN

Biyere Gittigim Yok Yav Buralardayim, Sizleri Bensiz Birakirmiyim Hic, Biri Rakimi Dimisti  :haha:

jentzsch

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 11:06:51 ÖSBiyere Gittigim Yok Yav Buralardayim, Sizleri Bensiz Birakirmiyim Hic, Biri Rakimi Dimisti  :haha:
Bende tam moderatörlüge adaylıgımı koyuyordum.Hevesımı kursagımda bıraktınız..  :-\  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 11:05:24 ÖSSiz Mübareke Birakin Bir Hafta Icinde Forumu Halletsin  :haha:
Sevgicim Kardesim Benim, Sen Benim Tek Varisimsin  alkis:)
abicim benim ya  :-* :-*

ATAAN

Siz Zaten Bizim Ekiptesiniz Sayin jentzsch  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 11:06:51 ÖSBiyere Gittigim Yok Yav Buralardayim, Sizleri Bensiz Birakirmiyim Hic, Biri Rakimi Dimisti  :haha:

Abicim benim biyere gitmeee sen  yaril:)

ATAAN

Zeytin Seni Askere Alsalardi Kesin Candarma Olurdun Billa  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 11:12:02 ÖSZeytin Seni Askere Alsalardi Kesin Candarma Olurdun Billa  :haha:
:haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 11:11:19 ÖSAbicim benim biyere gitmeee sen  yaril:)

--> Zeytin seni susturma planlarima uy hadi, sen en cok ne yemegini seviyordun söylesene.. :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 11:12:02 ÖSZeytin Seni Askere Alsalardi Kesin Candarma Olurdun Billa  :haha:

--> Nasil bir bag kurdun anlamadim?? ::) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 11:14:56 ÖS--> Zeytin seni susturma planlarima uy hadi, sen en cok ne yemegini seviyordun söylesene.. :haha:

hop hop şurda biraz özel işlerim vardı neler olup bitmişş Onur sen kimi susturma politikası yapaaan de bana bakem bi  tickoff:) tickoff:) :haha:

jentzsch

Herkese benden bi yarım döner.Afiyet olsun arkadslar.. ;D

zeytin

Olurdum Asker olmada nevar ben 23 yıldır Askeriyenin içindeyim yanee beni korkutmaya bunlamı başladın yanee :haha:

ATAAN

Zeytin Anladi Onu Onurcum, Kendisi Iz Pesinde de  :haha: