Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Nilsenam nireledesin??? ;D

Hos gelsin Hasan, nasilsin?? :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 01:43:45 ÖS--> Nilsenam nireledesin??? ;D

Hos gelsin Hasan, nasilsin?? :)

racepi izliyom...ay koptum ben burda yaril:) yaril:)

3,14

--> Cimri, sisman, bencil, pislik. :haha: :haha: Benciiiiiiiiiiiiiill..  :haha: Manyak yaaa.. Sen filme mi daldin, filmi mi izliyorsun Nilsenam?? ???

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 04, 2009, 01:45:21 ÖSracepi izliyom...ay koptum ben burda yaril:) yaril:)

--> Express kasa burasi, Anadolu expresi gibi görecem. Bu böyle yapacak bu cuf cuf diyecek. :haha: :haha:

NİLSENAM

3,14

--> Sonra adam bana yAllah mAllah deyince, bastim istifayi ciktim. Napaydim onurumu gururumu ayaklar altina mi alaydim :haha:

Kalk ulan kalk sana mi PESde koyuyum da aklin basina gelsin kakkk kakkk.. :haha:

Koyma lan oraya tabagi, o benim degerli sandigimmm.. Senden degerlii. :haha: :haha:

NİLSENAM

sümüklü hakan.,sende onun gibi adam ol  :haha: :haha:

NİLSENAM

3,14

NİLSENAM

iş bulucan çalışacan,

şuanda ekonomik kriz var,benim dna mda çalışmak yokkkkkkkkk,kodum bozukkkkkkkkkkkkkkk yaril:) yaril:) yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 04, 2009, 01:52:01 ÖSiş bulucan çalışacan,

şuanda ekonomik kriz var,benim dna mda çalışmak yokkkkkkkkk,kodum bozukkkkkkkkkkkkkkk yaril:) yaril:) yaril:)

--> :haha:

NİLSENAM

saygınlık kazanacan,bende olan birşeyi sayıyosun yaril:) yaril:) yaril:)

3,14

--> Sana burdan bi takilacam simdii. Terbiyesiz isi gücü yokkk.. Busnissin yerini isgal ediyoo :haha:

NİLSENAM

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 04, 2009, 01:53:28 ÖSsaygınlık kazanacan,bende olan birşeyi sayıyosun yaril:) yaril:) yaril:)

--> Sen geride kalmissin... :haha:

NİLSENAM

evcil hayvan aranıyor,ben hayvanım ama evcil değilimmmmmmmmm yaril:) yaril:) yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 04, 2009, 01:55:18 ÖSevcil hayvan aranıyor,ben hayvanım ama evcil değilimmmmmmmmm yaril:) yaril:) yaril:)

--> :haha: