Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ATAAN

Herkesin Keyfi Yerindemi?  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 08:33:33 ÖSSOrma yaa arkadaş geldi apar topar laptopu kapatıp plates lastiği almaya götürdü yaa yaril:)
yaril:) yaril:) bende sana Maho'nun yorumlarını yazıcaktım eski öğrencilerden ama sonra artık... :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 08:34:53 ÖSHerkesin Keyfi Yerindemi?  ;D

Bugün ben felaket keyifliyim.Hele hele öyle bişey yaşadımki hala gülme aşamasında kendimi susma politikasına çevirememkteyim yaril:)

ATAAN

Cok Güsssseeeeelllll  Herkes Mutlu Yani  yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 05, 2009, 08:35:00 ÖSyaril:) yaril:) bende sana Maho'nun yorumlarını yazıcaktım eski öğrencilerden ama sonra artık... :haha:

Yattı balık yan gider anlat az daha gülem tam olsun yaril:)

...mystery...

evet-yes-ja-oui :haha: daha fazla bilmiyorum yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 08:36:33 ÖSCok Güsssseeeeelllll  Herkes Mutlu Yani  yuppi:)

off ne mutlu hemidee yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 08:36:46 ÖSYattı balık yan gider anlat az daha gülem tam olsun yaril:)
yaa ama benim birazdan çıkmam gerekicek yarın geniş geniş yaparım hem bugün gülme krizine falan girme yani... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 05, 2009, 07:28:08 ÖSKiz siz benim güldürdünüz Allahda siziu güldürsün emi :haha:

Sen hep gül ablacım benim napalımm  :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 05, 2009, 08:37:50 ÖSyaa ama benim birazdan çıkmam gerekicek yarın geniş geniş yaparım hem bugün gülme krizine falan girme yani... :haha:

Girmezsem iyi  :haha: benden haber bekliyolarmış babam söyledi  yaril:)

zeytin

Ataan abi sen nasılsın gıcırmı keyifin yoksa cilalanması gerekmi yaril:)

ATAAN

Valla Ben Ölüyom Yorgunluktan, Cok Calistiriyorlar Beni Zeytincim Ya,  :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 08:40:16 ÖSValla Ben Ölüyom Yorgunluktan, Cok Calistiriyorlar Beni Zeytincim Ya,  :haha:
hemen dövelim... :zopa: kur;) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 08:40:16 ÖSValla Ben Ölüyom Yorgunluktan, Cok Calistiriyorlar Beni Zeytincim Ya,  :haha:

Benim abimi kim yoruyo bakayımm :zopa: benide zorla çalıştırıyolarr yaril:)