Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Tabiki Bakacagiz Sikayetine Zeytincim Sende Yani Bir Saka Yaptim, Facebooku Basima Yiktin Yanee  :haha:

zeytin

Gece abla nırdesin gel buraya  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:35:03 ÖSTabiki Bakacagiz Sikayetine Zeytincim Sende Yani Bir Saka Yaptim, Facebooku Basima Yiktin Yanee  :haha:

Şaka yaptım bende Ataan abi hiç öyle bişey yaparmıyım yanee aşkolsun yapsaydım D yi söylerdim kim olduğunu yaril:)

ATAAN

Görende Seni D yi Biliyon Sanacak Ha, Sen Tiyatro Bölümü Meauzunuydun Dimi  :haha:

zeytin

Hayır televizyon menzunu Gecen sene menzun oldum İstanbul yanee :haha:

zeytin

ben gittim yarın erken kalkıp kabul etmediğim iş görüşmesiine gitcem kapılalrı sıkı kapatın  byby:) byby:) byby:)

ATAAN

Sende Yanee Zeytin, Televizyon Seyretmek Icin Mektep Okumana Gerek Yokki, Dugmeye Bas Yeterli  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 11:38:24 ÖSben gittim yarın erken kalkıp kabul etmediğim iş görüşmesiine gitcem kapılalrı sıkı kapatın  byby:) byby:) byby:)
byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:38:34 ÖSSende Yanee Zeytin, Televizyon Seyretmek Icin Mektep Okumana Gerek Yokki, Dugmeye Bas Yeterli  :haha:

yaril:) yaril:)
o senin dediğinden değil yaşın kurtarmıyo anlamana  yaril:)

perer

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 11:38:24 ÖSben gittim yarın erken kalkıp kabul etmediğim iş görüşmesiine gitcem kapılalrı sıkı kapatın  byby:) byby:) byby:)

Hoscakal Zeytincim  byby:)

ATAAN

Merhabalar, Ben Kaciyorum Yavastan Yarin Yogun Yine, Hepinize Iyi Geceler Diliyorum  byby:)

perer

iyiyim daha doğrusu iyi olmak için gayret ediyorum. Sizler nasılsınız?

perer

güle güle sizinde geceniz iyi olsun..

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 05, 2009, 11:41:51 ÖSMerhabalar, Ben Kaciyorum Yavastan Yarin Yogun Yine, Hepinize Iyi Geceler Diliyorum  byby:)

byby:)