Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amed58

öyle haklısınız ama sizlerde bu yoldan geçtiyseniz boşladım derseniz bile bir iki sonra yine bu bela tepende zor oluyor insanın eşinden ayrı yaşaması şuan bir uğraşımda yok sürekli evdeyim ister istemez vize aklımdan çıkmıor yani zor günler geçiriyorum bu gün bana dua edin salı aramıştı eşimbuhafta için cuma yetiştirmeye çalışacam olmasa hafaya
demişlerdi dua edin ne olur ihtiyacım var

NİLSENAM

hayırlı cumalar herkese  alkis:) alkis:) alkis:)

NİLSENAM

NİLSENAM

zeytin

Blin bakemm kim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

3,14

Alıntı yapılan: amed58 - Mart 06, 2009, 11:16:59 ÖÖöyle haklısınız ama sizlerde bu yoldan geçtiyseniz boşladım derseniz bile bir iki sonra yine bu bela tepende zor oluyor insanın eşinden ayrı yaşaması şuan bir uğraşımda yok sürekli evdeyim ister istemez vize aklımdan çıkmıor yani zor günler geçiriyorum bu gün bana dua edin salı aramıştı eşimbuhafta için cuma yetiştirmeye çalışacam olmasa hafaya
demişlerdi dua edin ne olur ihtiyacım var

--> Senin ve esin icin en hayirlisi neyse o olsun. :angel:

("Gec olsun da, güc olmasin" yine de. :angel:)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 11:33:29 ÖÖnasılsınız 

--> Cok gec oldu ama, senin sordugun saatte ben iyiydim, cevap yazmak istedim. :haha:

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 11:38:48 ÖÖbyby

--> Gelmenle gitmen bes dakika sürmüs ya... ;D

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 11:52:29 ÖÖBlin bakemm kim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

--> Kim var(di)? ;D Zeytin miydi yoksa? :P

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 06, 2009, 02:47:21 ÖS--> Cok gec oldu ama, senin sordugun saatte ben iyiydim, cevap yazmak istedim. :haha:

bencede biraz geç oldu,bak gittim geldimde  :haha: :haha:

şinasi

Herkese hayırlı cumalar.Mutluluğunuz daim olsun.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 06, 2009, 02:59:24 ÖSHerkese hayırlı cumalar.Mutluluğunuz daim olsun.

sizede hoşgeldiniz,nasılsınız şinasi bey  alkis:) alkis:)

3,14

--> Selam Ataan Kayinbiladerim nasilsin? alkis:) alkis:) alkis:)

Ya sen gece abla??? :-*

zeytin

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  alkis:) alkis:)

zeytin

Kimsecikler Yokmuuuuu  :)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 04:31:02 ÖSBen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  alkis:) alkis:)

--> Hos geldin. :)

zeytin

hoşbuldukk newar ne yok yoklama almaya geldim gitcem birazdan yine belki gelemem bugün  hiihi:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 04:35:57 ÖShoşbuldukk newar ne yok yoklama almaya geldim gitcem birazdan yine belki gelemem bugün  hiihi:)

27 Ziyaretçi, 13 Üye (4 Arkadaşlar, 1 Gizli)
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
3,14, ATAAN, NİLSENAM, amed58, zeytin, smaili, gece, DF66, parlakemine, merytylor, serifeana, KasperSky  ;D

ATAAN

Burda Gibiyim Bazen Yok Gibiyim Yani Bilmiyorum Yav, Böyle Zor Sorular Sormayin  ;D