Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 04:56:28 ÖSartık bakarsın orda görüşüverdik  yaril:)

antalya yer yerinden oynar kız yaril:)

oynaycaz valla görüşürüz şikerim nidemek kur;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 04:57:51 ÖSoynaycaz valla görüşürüz şikerim nidemek kur;)

oh oh keyfimize diyecek yok  yaril:) yaril:) kur;)

NİLSENAM

hoşgeldin müb@rekkkkkkkkkkkkkkkk alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 04:56:52 ÖSEmniyet Müdürlügüde Gezi Planinin Icinde Var  :haha: :haha: :haha:

Hee aileden 4 kişi polis oluncuk orasıda plana giriyo yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 04:57:32 ÖSTatil planlarimi var bende geleyim ya bir köseye sIKIsIrim  :haha:

ablacığım gel gel  yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 04:58:28 ÖSoh oh keyfimize diyecek yok  

oh oh obar senin bu bar benim kocalarıda ektimiydik Alllaaaahhhhhhhhhhhhh  dance:) dance:)

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 04:57:32 ÖSTatil planlarimi var bende geleyim ya bir köseye sIKIsIrim  :haha:
Valla Zeytinin Blendira Sadece Kendisi Sigar  :haha:

zeytin

Gel ablam gel  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:00:05 ÖSValla Zeytinin Blendira Sadece Kendisi Sigar  :haha:

Zeytincim ya geleyim yazik bana didmi :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:00:05 ÖSValla Zeytinin Blendira Sadece Kendisi Sigar  :haha:

Sen şimdik banamı kötü bişiy dedin yoksam Cetimemei Bu arada Cetime laf söyleyip durma seni mahkemeye neyin veririm hee tickoff:) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 05:00:49 ÖSZeytincim ya geleyim yazik bana didmi :haha:

Gel ablam gel benim Cetime Ataan abiden başka herkescikler sığarrr yaril:)

ATAAN

Bak Seni Cok Güzel Bir Yere Gönderecektim Ama Aleyhimde Propaganda Yaptigin Icin Maalesef Sansini Kaybettin Zeytincim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:04:32 ÖSBak Seni Cok Güzel Bir Yere Gönderecektim Ama Aleyhimde Propaganda Yaptigin Icin Maalesef Sansini Kaybettin Zeytincim  :haha:

Nededim ben bişiy demedim yaaa sende hee nereye göndercen beni uzak olmasın ama kur;) ;D

ATAAN

E Benim Tosba Kardesim, Burda Antalyali Abin Var, Sen Ona Soracagina Abi Napem Nedem Diye, Hava Atmayi Tercih Ediyorsun.
Benim Orda Cok Özel Yerlerim Vardir, Öyle Herkesler Bilmez,  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 05:09:19 ÖSE Benim Tosba Kardesim, Burda Antalyali Abin Var, Sen Ona Soracagina Abi Napem Nedem Diye, Hava Atmayi Tercih Ediyorsun.
Benim Orda Cok Özel Yerlerim Vardir, Öyle Herkesler Bilmez,  :haha:

Abicik desene ben bı oralarıda keşfedem ama güzel olsun böylee kur;)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 05:02:05 ÖSGel ablam gel benim Cetime Ataan abiden başka herkescikler sığarrr yaril:)

hadi ya :haha: