Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

igmg-frankfurt

nedense ben genellikle herkese abla veya usta derim... el aliskanligi olmus.... bari böyle hata yapmam demii okey:)

ATAAN

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 11, 2009, 12:18:48 ÖÖ--> Ha uşağum, uç nokta ondört değul, uç vircul ondort daaa... :haha:

--> Ha hoş bulmuşam perer uşağum, sen nasulsun?

--> Ha çen gece abula nereyedur daaa??? :haha:
Hoc Celmussun Benim Damat Hele Diyim Cözüm Issiriyi  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:18:27 ÖÖDogru Dediniz, Sevgi Benim Ablam, Forumumuzun Ablasi O, Cok Yasli Coook  :haha:
:zopa: :zopa: :zopa:

ATAAN

Alıntı yapılan: igmg-frankfurt - Mart 11, 2009, 12:19:35 ÖÖnedense ben genellikle herkese abla veya usta derim... el aliskanligi olmus.... bari böyle hata yapmam demii okey:)
O Zaman Bana Abla Demedigin Icin Gercekten Tesekkür Ederim  :haha:

perer

Valla iç güveysinden halliceyim bende onur. hayırdır bi karadeniz turu esnasında mı yazıyosun mesajlarını yoksa sahici bi karadenizlimisin?

SEVGI-40

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:20:20 ÖÖO Zaman Bana Abla Demedigin Icin Gercekten Tesekkür Ederim  :haha:

Desinler ne olucak bana abi demislerdi  :haha:

SEVGI-40

hadi ben kacar herkese iyi sohbetler  byby:) byby:) byby:)

igmg-frankfurt

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:20:20 ÖÖO Zaman Bana Abla Demedigin Icin Gercekten Tesekkür Ederim  :haha:

aman dikkat saka saka sen ustasin usta..  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:19:46 ÖÖHoc Celmussun Benim Damat Hele Diyim Cözüm Issiriyi  :haha:

--> Ha çen insan damadunu tanumaz mu da??? ;D

SEVGI-40

perer

Elinden kaçmış olacak o kadar :)

Güle güle sevgi ablaaa

igmg-frankfurt

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 11, 2009, 12:21:42 ÖÖhadi ben kacar herkese iyi sohbetler  byby:) byby:) byby:)

nereye abla daha karpuz kescez...

igmg-frankfurt

ATAAN

Harbiden Ha, Sayin Gece Abi Demislerdi Ne Gülmüstüm Yaaa
Sevgi Nereye Kiz Ates Almayami Geldin  ;D

igmg-frankfurt

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 11, 2009, 12:23:54 ÖÖHarbiden Ha, Sayin Gece Abi Demislerdi Ne Gülmüstüm Yaaa
Sevgi Nereye Kiz Ates Almayami Geldin  ;D

yani birde sayin gece abi  :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 11, 2009, 12:21:42 ÖÖhadi ben kacar herkese iyi sohbetler  byby:) byby:) byby:)

--> Hadi iyi ceceler herkese... byby:)