Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Koltuk Bile, Kardesim Ben Koltugum Bana Anlatma Diyorsa Yani  :haha:

jentzsch

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 11:40:24 ÖSMuharrem Hocam Kaldirmisti Kimlik Gizlemeyi, Menüde de Görünmüyor Zaten Ayarlara Girdiginizde
 :haha:

Yaw simdi ben hep böyle mi kalacagım? Lanetlenmis gibi..  ???

Neyse ben yavastan cıkıyorum.Zaten burda mıyım degıl mıyım anlasılmıyor.Ikı dunya arasında sıkıstım kaldım sankı..

Kendınıze ıyı bakın.Iyı sohbetler..

perer

o zaman evet bence sen efkarlıyken içme :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 14, 2009, 12:29:04 ÖÖYaw simdi ben hep böyle mi kalacagım? Lanetlenmis gibi..  ???

Neyse ben yavastan cıkıyorum.Zaten burda mıyım degıl mıyım anlasılmıyor.Ikı dunya arasında sıkıstım kaldım sankı..

merak etme jentzsch, muharrem beye ileticem derdini cözücez  okey:)

perer

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 14, 2009, 12:29:04 ÖÖYaw simdi ben hep böyle mi kalacagım? Lanetlenmis gibi..  ???

:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ghost Diye Film Varya Onun Gibi Oldu Yav,Muharrem Hocaya Söyleyelimde Sizi Bi Tarafa Geri Alalim  ;D

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 12:32:10 ÖÖGhost Diye Film Varya Onun Gibi Oldu Yav,Muharrem Hocaya Söyleyelimde Sizi Bi Tarafa Geri Alalim  ;D

Çok güldüm ya süperdi hele jentzsch e.. bayılcam şimdi  :haha: :haha:

jentzsch

Perer senınlede tanısamadık.Ben ''casper'' sevimli hayalet amannn jentzschh  aramıza hosgeldın..  ;D  

Evet bunu cozse cozse yüce admin muharrem cozer.. Jentzsch ın bası beladaymıs dersınız..  ;D  

Ben cıkıyorum.İiyi geceler herkese...

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 14, 2009, 12:37:50 ÖÖPerer senınlede tanısamadık.Ben ''casper'' sevimli hayalet amannn jentzschh  aramıza hosgeldın..  ;D  

Evet bunu cozse cozse yüce admin muharrem cozer.. Jentzsch ın bası beladaymıs dersınız..  ;D  

Diriz merak etme  :haha:

Sanada Iyi geceler  byby:)

ATAAN

Duyabiliyoruz Ama Göremiyoruz Ayni Ghost Filmi Kibim Oldu Yanee  :haha:
Görüsürüz Carper Sey jentzsch  :haha:

perer

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 14, 2009, 12:37:50 ÖÖPerer senınlede tanısamadık.Ben ''casper'' sevimli hayalet amannn jentzschh  aramıza hosgeldın..  ;D  

Teşekkür ederim jentzsch..Çözülür sorunun mutlaka almancax ta çözülemeyen problem yok :)
Sanada iyi geceler.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 12:39:36 ÖÖDuyabiliyoruz Ama Göremiyoruz Ayni Ghost Filmi Kibim Oldu Yanee  :haha:
Görüsürüz Carper Sey jentzsch  :haha:

Bir zamanlar bende ayni cümleyi kullanmistim jentzsch icin Carper diye  :haha:

ATAAN

Ya Bide jentzsch Sizin Avatara Bakinca Agzim Agriyor Benim Ya, Kapalisi Yokmuydu Bunun  :haha:

ATAAN

Birinin Kizi Oldu, Herkes Sustuda  :haha:

perer

Eveet öyle derler dimi? Peki neden demişler bunu bilen varmı ??

gece

Öyle derler dimi  ;D
geziniyoruz iste
ictim kocam fincan kahveyi uykuda gitti  :haha:

perer

Bende aynı hatayı yaptım kahve içerek. gece kuşu gibi otururum sabaha kadar