Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

perer

ATAAN

Ohhooooo  Siz Sabahci Kahvesine Cevireceksiniz Anlasildi  :haha:

perer

Valla keşke kahveyi sabah sabahçı kahvesinde içse idik  :haha: :haha:

ATAAN

perer

Ama şunu söylemeliyim burda sizlerle tanıştıktan sonra günlerim çok daha güzel geçmeye başladı. Birden içimden geldi bunları yazmak istedim. teşekkürler arkadaşlar hepinize...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 12:56:46 ÖÖOhhooooo  Siz Sabahci Kahvesine Cevireceksiniz Anlasildi  :haha:

Sanirim  ;D

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 12:58:39 ÖÖValla keşke kahveyi sabah sabahçı kahvesinde içse idik  :haha: :haha:

Valla burasininda pek farki yok Perer  ;D

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 01:02:53 ÖÖAma şunu söylemeliyim burda sizlerle tanıştıktan sonra günlerim çok daha güzel geçmeye başladı. Birden içimden geldi bunları yazmak istedim. teşekkürler arkadaşlar hepinize...

Biz Tesekkür Ederiz iyi ki geldiniz de Tanistik  alkis:)

perer

Evet gerçekten yok farkı.  cofe:)

Asıl iyiki sizler varsınız...

şaka maka bunalımlara giriyordum valla. Amed 58 gibi ellerimin arasında başım düşünüp duruyordum bende... :haha:

ATAAN

Bu Garip Yavastan Gider Yatar, Size Keyifli Sohbetler, Kendinize Iyi Davranin
Iyi Sabahlar Diyim Bari  :haha:

perer

izdivaç programı teklifimi düşün bence sanada iyi geceler Ataan...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 01:13:38 ÖÖBu Garip Yavastan Gider Yatar, Size Keyifli Sohbetler, Kendinize Iyi Davranin
Iyi Sabahlar Diyim Bari  :haha:

Sizede Iyi Geceler  byby:)

ATAAN

perer

Mesajlar yerine ulaştıysa gönül rahatlığıyla bende yatabilirim artık. Sayın moderatörüm bende iyi geceler dileyip gideyim artık kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere...

gece

Ne oldu simdi anlamadim ben  :haha:

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 01:19:45 ÖÖMesajlar yerine ulaştıysa gönül rahatlığıyla bende yatabilirim artık. Sayın moderatörüm bende iyi geceler dileyip gideyim artık kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere...

Aranizda sifre yani
Peki sizede Hayirli geceler  byby:)