Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

A.selam abi, mangal' i duydun tabi hemen gelirsin..  :)))

perer

Selamlarrrrrr

Sayın gece yettim ama biraz geç kaldım sanırım :)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:33:29 ÖSSelamin Aleyküm almancax Sakinleri  Demek  :haha:  Sizler Sormadan Ben Söyleyim

Vay bee.  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:33:29 ÖSSelamin Aleyküm almancax Sakinleri  Demek  :haha:  Sizler Sormadan Ben Söyleyim

Iyi sevindik  ;D

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:33:57 ÖSSelamlarrrrrr

Sayın gece yettim ama biraz geç kaldım sanırım :)

Biraz cok degil  :haha:

Hosgeldiniz Cümletten  ;D

mub@rek

perer; İmzanizi begendim ne zamandir diyecektim simdi aklima geldi. :))

ATAAN

Mangalin Kokusuna Geldim Mübarek  ;D
Perer Bu Arada Gece Kulaklarim Cok Cinladi, Geldim Baktim ki Beni Cekistirmissiniz Sayin Geceyle  :zopa:  :haha:

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 14, 2009, 03:32:06 ÖSHerseyi hazirladim vAllah, babamlar yeni mangal getiriceklermis bi o kaldi. Bende simdi odama ciktim.

VAllah gece, yani gelebileceginizi bilsem bir servis daha acardim ama ne yazikki artik baska sefere. ;)

;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:36:30 ÖSMangalin Kokusuna Geldim Mübarek  ;D
Perer Bu Arada Gece Kulaklarim Cok Cinladi, Geldim Baktim ki Beni Cekistirmissiniz Sayin Geceyle  :zopa:  :haha:

Suc benim didik ya :haha:
Kiymayin  Perer e ;D

perer

Hoşgördüüümm hepinizii

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 14, 2009, 03:36:03 ÖSperer; İmzanizi begendim ne zamandir diyecektim simdi aklima geldi. :))

Teşekkür ederimm beğenmenize sevindim...

perer

Olurmu Ataan tüm çabam senin mutluluğun içindi :)) Çekiştirmek yok :)

Yok sayın gece sizi yalnız bırakırmıyım ne yaptıysak beraber yaptık :))

mub@rek

VAllah aslinda benim karnim ac, kendimi sartlandirdigimdan galiba mangal gözümün önünde yaniyor gibi ama hala bizimkiler daha gelmedi. Babamla dayim gitmisler di mangal almaya daha gelecekler. Gerci en cabuk gidip geldikleri saat ortalamasina bakarsak bugün ac kaldik biz ama iste napalim Allah' tan umut kesilmezmis.. :)))

ATAAN

Perer Dileklerin Kabul Oldu Sanirim, Beni Evlendirme Programina Cagirdilar 60 lik Iki Üc Tane Citir Varmis da  :haha:

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 14, 2009, 03:38:34 ÖSOlurmu Ataan tüm çabam senin mutluluğun içindi :)) Çekiştirmek yok :)

Yok sayın gece sizi yalnız bırakırmıyım ne yaptıysak beraber yaptık :))

Sagolasiniz Perer beni yanliz birakmadiniz  ;)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 14, 2009, 03:40:30 ÖSPerer Dileklerin Kabul Oldu Sanirim, Beni Evlendirme Programina Cagirdilar 60 lik Iki Üc Tane Citir Varmis da  :haha:

Anlasilan bakici olmaya karar verdiniz  ;D

perer

Yaş toplamlarımı 60 mış bu çıtırların :)) Nasıl çıtır bunlar. Seni kandırmış olmasınlar :))

ATAAN

Ne Yapiyim Sayin Gece  Yasi Yasima Huyu Huyuma Boyu Boyuma Derler Ya  :haha:

ATAAN

Tabiki Yas Toplamlari 60  :haha: :haha: :haha: