Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

çok ders işlemekten olabilir mesela.. :haha: ama dikkatini çekerim ders çalışmak değil işlemek... kop:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 19, 2009, 08:42:08 ÖSçok ders işlemekten olabilir mesela.. :haha: ama dikkatini çekerim ders çalışmak değil işlemek... kop:)

;D ;D

...mystery...

bugün sinemaya gittik okulla tek salona bütün okul sığdık... :haha:

...mystery...

film çok güzeldi... :D ona bağlıcaktım birden mesajı yolladım... :haha:

NİLSENAM

:haha: :haha: ya,hangi filme gittiniz  kur;)

...mystery...

Son Buluşma :) hani şu son 3 gazi ile ilgili olan film :) ve çok güzeldi... :-[

NİLSENAM

ben ona gitmedim daha,konusu ne :) :)

...mystery...

işte Kurtuluş Savaşına katılan ve hayatta olan(o zamanlar) son 3 gazinin normal yaşamlarında ne yaptıkları,savaş anıları,yaşamları falan filan... :) ama gerçekten güzeldi.. :) ve biri 2006 biri 2007 biride 2008'de vefat etmiş.. :) filmin sonu güzeldi aslında film içinde birikiyo birikiyo sonunda adam bi laf ediyo ve orda kopuyosun zaten... :-[

NİLSENAM

...mystery...

ama sanırım her yerde yok... ::) en kötüsüde o böyle bir film ülkede birçok yere gelmiyo... :-[ ne günlere kaldık.. :-[ film içinde de bahsediyo adama maaş falan filan hiçbirşey vermiyolar... :-[ zorla alınıyo... tickoff:)

NİLSENAM

doğru diyosun ne günlere kaldık :-[ :-[

...mystery...

ki üstelik o adam bizim çok rahat yaşamamızı sağlayan milyonlarca insandan bi tanesi... :-[ krallar gibi yaşatılması gerekirken yapılan muamele bu :-[ yani buydu...malesef artık geç.. :'( buda onlara ayıbımız olarak kaldı... yazık... :'(

...mystery...

NİLSENAM

ne yaparsın gizemciğim :-[ :-[

...mystery...

hiçbirşey yapamam... :-[ beni kızdıranda bu ya.. tickoff:) günün birinde bu ülkede bunları düzeltebilicek bi yere gelebilirsem eğer ben asla böyle olmıcam... :-[ bizi bir zamanlar koruyan insanlara böyle davranmıcam... :cryla:

NİLSENAM

...mystery...

inşAllah.. ;D ayy birden kendimi çok süper bi insan gibi hissettim dün 18 Mart töreni...bugün bu film..milliyetçilik duygum iyice su yüzüne çıktı... :haha: ama şikayetçimiyim? asla... alkis:)