Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Bkasana yanlizliktan ziyaretcilere seslenir oldum okadar siyirdim yani  :haha:

...mystery...

hahah boşver ablacım... :haha: bazen sıyırmak iyidir... :haha: tabi çok delmemek lazım(artık ne alakaysa ;D )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 10:17:55 ÖShahah boşver ablacım... :haha: bazen sıyırmak iyidir... :haha: tabi çok delmemek lazım(artık ne alakaysa ;D )

Nerde bu millet ya  tickoff:) :haha:

...mystery...

evet bencede nerdeler... tickoff:) :-[

...mystery...

evet ama bence pazar günü sessiz olması gerekir... :-[

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 10:21:39 ÖSevet ama bence pazar günü sessiz olması gerekir... :-[

bencede ondan didim Cumartesi diye daha cok muhabbet omaliydi yarin tatil öff ya bir gelsinler varya  tickoff:) :embarassed:

...mystery...

evet bencede... tickoff:) ;D çok çekicekleri var çoooook... :haha:

gece

Cok kac dakikadir biriktiriyorum  :haha:

...mystery...

...mystery...

hadi bekleyelim görelim... :haha:

gece

Internette falan sorun yok nerde bu millet  tickoff:) :haha:

sahsenem

sahsenem

arkadaslar bas vurupta bekleyeniniz varmı nezaman sürede cıkıyor ben basvuralı 2 ay oldu eşim alman vatandası ama hala eşime mektup gelmemiş y.polisinden bilgilendirirseniz sevinirim..Allah herkese sabır versin

...mystery...

merhaba sahsenem nasılsınız?? :)

gece

Alıntı yapılan: sahsenem - Mart 21, 2009, 10:51:51 ÖSarkadaslar bas vurupta bekleyeniniz varmı nezaman sürede cıkıyor ben basvuralı 2 ay oldu eşim alman vatandası ama hala eşime mektup gelmemiş y.polisinden bilgilendirirseniz sevinirim..Allah herkese sabır versin

Sorunuzu konu basligi altinda yazarsaniz, tecrübeli arkadaslarimiz size cevap vericektir
Sayin sahsenem. :)