Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 05:42:24 ÖSzeytin sıyırıyo... :haha: yavaş yavaş... ;D bizim hastaneye hasta mı toplıyosunuz ne.. ::) ;D

Gizem ben sıyırmıyorum şekerim sıyıran Ataan abi şuaralar onun benini incelemekteyim o yüzden yanee :haha:

...mystery...

ATAAN

Bak Geceye Sorayim Hemen Cevabini Verir, O Senin Gibi Tembel Tenekemi  
Veni Vidi Vici Nedir Ve Kim Söylemistir Gece? :haha:

...mystery...

ne olduğunu bilmiyorum ama senin söylediğin kesin patron... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:47:36 ÖSBak Geceye Sorayim Hemen Cevabini Verir, O Senin Gibi Tembel Tenekemi  
Veni Vidi Vici Nedir Ve Kim Söylemistir Gece? :haha:

duur bakam bunu altından bişiy çıkcak ama nee :haha:

ATAAN

Gece Aninda Bilirki Onun Ne Oldugunu
Kör Cahil Zeytin  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:50:47 ÖSGece Aninda Bilirki Onun Ne Oldugunu

Sankim bilir gibiyim
Anam  bana nididi kör cahil didi abowww ben şindik nedem bu uşağı diyin bana komşulaaa yetişin bana bakın helee  :zopa: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:50:47 ÖSGece Aninda Bilirki Onun Ne Oldugunu

Bilirim tabi  ;D

Veni Vidi Vici
Geldim gördüm yendim demektir,
Büyük Iskender Söylemistir ;D Bildimmi  kur;)

ATAAN

Bak Gördünmü Cahil Zeytin  Kör Cahiiiil   :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bravo Gece, Budur Iste Olay Ya,  alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

ooo ben hiç bilmiyodum... :o :o

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:56:38 ÖSBak Gördünmü Cahil Zeytin  Kör Cahiiiil   :haha: :haha: :haha:

Gece abla bu Ataan Beyy bana iyi bişiymi didi yoksa kötümü ;D

ATAAN

Ve Marlboro Paketinin Üstünde Yazar Bu, Bir Ara Sigara Kullandigim Icin Biliyorum Yanee  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 05:58:24 ÖSGece abla bu Ataan Beyy bana iyi bişiymi didi yoksa kötümü ;D
Tosba Sen Kaktüs Yollarken Iyiydi Dimi, Hep Burnuma Batti Dikenleri Kaktüsün Hain Köfte  :haha: