Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 05:58:24 ÖSGece abla bu Ataan Beyy bana iyi bişiymi didi yoksa kötümü ;D

Cahil dimis kötü digil ya  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:59:48 ÖSTosba Sen Kaktüs Yollarken Iyiydi Dimi, Hep Burnuma Batti Dikenleri Kaktüsün Hain Köfte  :haha:

:haha: :haha:
benimki kaktüs ben inceden girdim olaya sen direk girmişin  ayrıcana ne işi var kaktüslerin burnunda kafan çalışmıyomu okadar kaktüsün burnuna batacağından  yaril:) yaril:)

...mystery...

koklamaya çalışmış sanki zeytin... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 06:02:42 ÖSkoklamaya çalışmış sanki zeytin... :haha:

ben cahil diye buna derim işte bilmem anlatabildimmi kur;) yaril:)

ATAAN

Ne Bilem Ben Onun Kaktüs Oldugunu, Kardesim Yollayinca Koklayim Didim Cicekleri
Allah Kardesinde Hayirlisini Versin Yavv  :haha:

...mystery...

ATAAN

Gece Bu Zeytin Tosbasi Bana Cahil Diyo, Iyi Biseymi Yoksa Kötü Biseymi Bu?  :haha:

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar nasilsiniz bakalim? Keyifler nasil..
Ne kadar güzel bir gün degilmi. ;)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:03:43 ÖSNe Bilem Ben Onun Kaktüs Oldugunu, Kardesim Yollayinca Koklayim Didim Cicekleri
Allah Kardesinde Hayirlisini Versin Yavv  :haha:

ben hayırlıyım sen onun kaktüs olduğunu bilmiyomuydun yanee
bunamamı başladı Ataan abi sende biliyodun Gece ablaya şikayet ederken bişey yoktu ama ozaman bilmiyodun dimii Abicim :haha:

ATAAN

Vay Aleyna Aleyküm Selam Mübarek, Hosgeldin

...mystery...

tamam kavga etmeyin bakiiim... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:05:23 ÖSGece Bu Zeytin Tosbasi Bana Cahil Diyo, Iyi Biseymi Yoksa Kötü Biseymi Bu?  :haha:

Allah abinin ve amcanın hayırlısını versin napem bunu virdi bunla yetinmek gerek herhalde :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 22, 2009, 06:05:29 ÖSS.Aleyküm arkadaslar nasilsiniz bakalim? Keyifler nasil..
Ne kadar güzel bir gün degilmi. ;)

hoşgeldin Mübarek nasılsın görüşmeyeli valla burda havalar kötü yağış başladı yanee :)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 06:06:44 ÖSAllah abinin ve amcanın hayırlısını versin napem bunu virdi bunla yetinmek gerek herhalde :haha:
Sen Hala Benle Lafmi Yaristiriyon Kiz, Bak Sen Su Bacaksiza, Yürü Bakayim Bahceye Cik Biraz Orda Oyna  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 06:06:35 ÖStamam kavga etmeyin bakiiim... :haha:

ne kavgası kimlen kim ediyo bakem kur;) :haha:

ATAAN

Nerde  Kavgami Cikmis  Kim Neden  Nerde Yav Kavga  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:07:41 ÖSSen Hala Benle Lafmi Yaristiriyon Kiz, Bak Sen Su Bacaksiza, Yürü Bakayim Bahceye Cik Biraz Orda Oyna  :haha:

Yaa dağda elma Zeytinde ayva yaril:)