Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 06:08:19 ÖSne kavgası kimlen kim ediyo bakem kur;) :haha:
tatlı bir tartışma var sankilim.. :haha:

...mystery...

zeytin

Mübarek nerdesin hanisin burdamısın :haha:

ATAAN

Ne Demisler, Bak Bir Ördek Yüzüyor, Gözleri Beni Süzüyor  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 06:09:19 ÖStatlı bir tartışma var sankilim.. :haha:

Huysuz ve tatlı bir atışma var sankim demek istedin herhalde Gizemcim :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:10:02 ÖSNe Demisler, Bak Bir Ördek Yüzüyor, Gözleri Beni Süzüyor  :haha:

:haha: :haha:

...mystery...

ne biliyim zeytin yaa bugün oturup tek kelime düşünüyorum cümleyi tamamlayabilmek için kafam hiç yerinde değil bu aralar... :-\ iyice uçtum... :-[

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 06:12:21 ÖSne biliyim zeytin yaa bugün oturup tek kelime düşünüyorum cümleyi tamamlayabilmek için kafam hiç yerinde değil bu aralar... :-\ iyice uçtum... :-[
Böyle Bir Sorunla Ilk Kez Karsilasiyorum, Gercekten DEBRIK Ederim Yanee  :haha:

...mystery...

ben gidiyorum birz ders çalışıyım görüşürüz... byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:13:24 ÖSBöyle Bir Sorunla Ilk Kez Karsilasiyorum, Gercekten DEBRIK Ederim Yanee  :haha:
:haha:

ATAAN

Iyi Dersler Gizemcim, Problem Gercekten Cok Büyük Allah Yardimcin Olsun  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:13:24 ÖSBöyle Bir Sorunla Ilk Kez Karsilasiyorum, Gercekten DEBRIK Ederim Yanee  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 06:13:44 ÖSben gidiyorum birz ders çalışıyım görüşürüz... byby:)

Sana cümle tamalamak için iyi düşünmeler diler hayırlara vesile olmasını temmeni ederek iyi dersler dileklerimi içtenlikle söyleyerek konuşmama başlamak istiorum;
Gizemcim sonra görüşürüz KİB :-* byby:) :haha:

ATAAN

KIB  Kendine Iyi Bak   Naber Akillim Hani Cahil Diyordun Ya Bana Noldu Zeytin
Sana Kirmizi Cok Yakisiyor  hiihi:)   :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:18:13 ÖSKIB  Kendine Iyi Bak   Naber Akillim Hani Cahil Diyordun Ya Bana Noldu Zeytin
Sana Kirmizi Cok Yakisiyor  hiihi:)   :haha:

yaril:)
Allahım yarabbim yaa Ataan abi yanee varyaa :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:05:23 ÖSGece Bu Zeytin Tosbasi Bana Cahil Diyo, Iyi Biseymi Yoksa Kötü Biseymi Bu?  :haha:
NELER OLUYOR BURDA  :haha: