Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

...mystery...

yaa herkes beni yanlış anlamış... :haha: cümle tamamlıyamıyorum dediysem o kadarda değil... kop:) sadece,atıyorum,bi olayka ilgili özel bir terim var bildiğim bişey o an aklıma gelmiyo..ona benzer başka kelimeler geliyo asıl kelimeyi hatırlayamıyorum... :) herkeste olan bişey bence... :)

ATAAN

Kafani Söyle Bir Salla Gizem  yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 06:42:49 ÖSyaa herkes beni yanlış anlamış... :haha: cümle tamamlıyamıyorum dediysem o kadarda değil... kop:) sadece,atıyorum,bi olayka ilgili özel bir terim var bildiğim bişey o an aklıma gelmiyo..ona benzer başka kelimeler geliyo asıl kelimeyi hatırlayamıyorum... :) herkeste olan bişey bence... :)

Aman boşver herkeste olurrr

ATAAN

Zeytin Nerden Buluyon Bu Imzalari Bilmiyorum Ama Sanirim Bir Grafikerin Var  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 06:53:36 ÖSZeytin Nerden Buluyon Bu Imzalari Bilmiyorum Ama Sanirim Bir Grafikerin Var  :haha:

niyekinee

...mystery...

...mystery...

ATAAN

zeytin

gece

Resimler cok güzel Zeytincim birazcik kücültsek daha bir güzel olucak  ;)

...mystery...

yaa patron ben bişey sorucam... :-\ herhangi bir filmi gördünmü? diye sorarken present perfect mi kullanırız past simple mı?? :-\ hep karıştırıyorum... offoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 07:00:09 ÖSResimler cok güzel Zeytincim birazcik kücültsek daha bir güzel olucak  ;)

hehehe nasıl küçülüyoo ki ;D

ATAAN

Have You Seen Diye Sorman Lazim Gizem

...mystery...

tamam çok sağol patron... alkis:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 07:01:05 ÖShehehe nasıl küçülüyoo ki ;D
Bukadar güzel resimleri buluyonda kücültemiyonmu Cimcime :haha:

...mystery...

hahah bu arada patron 754 sayfalık bir kitap aldım... :haha: onu okucam bilmediğim zaman yok içinde ama çok kelime var... :haha: ama hırs yaptım okucam... alkis:) yani kafaya taktım öğrenicem...o yüzden söyledim.. alkis:)