Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 12:18:06 ÖÖAblacım yaa bana diyosan arkadaşım geldi bana  geç gitti gelemedim yanee ;D

Yanee yarin katilirsin demi yoklamada var yarin  kur;) ;D

zeytin

İnşAllah ablacım yarın kurs kayıt işlemi var erken bitirirsem hemen gelcem yoklamada olcam  ;D

zeytin

ben gittim ablacım iyi geceler yarına görüşmek üzere dua et hemen geleyim  byby:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 12:22:44 ÖÖİnşAllah ablacım yarın kurs kayıt işlemi var erken bitirirsem hemen gelcem yoklamada olcam  ;D

Tamam Canim Allah islerini rast getirsin  okey:)
Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 12:23:22 ÖÖben gittim ablacım iyi geceler yarına görüşmek üzere dua et hemen geleyim  byby:)

Görüsmek Üzere Zeytincim  byby:)

gece

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Mart 24, 2009, 01:13:24 ÖÖIyi Geceler...
gece abla bir saatttir anahtar ariyom ya  :haha:

günaydin bizim mahalleeeeeeeeeeeeee

SEVGI-40

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 24, 2009, 12:15:57 ÖÖAlmancax sinifinin güzide ögrencileri neden derse katilmadilar ki  kur;) ;D

hocam özür dilerim,elektrikler kesildide ondan  :-[ :-[

NİLSENAM

günaydınlar herkese  :)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 11:41:03 ÖÖhocam özür dilerim,elektrikler kesildide ondan  :-[ :-[

günaydın gerçektenmi kesildii ;D ;D

NİLSENAM

zeytin

berbat yaa çok yoğun geçen günlere sinir oluyorum  ;D bugün birsürü iş var düşünüyorum nerden başlasam diye aksi gibi bütün işlerim hep ters yönde :haha:
Sen nasılsın :-*

NİLSENAM

canım bir plan yap öyle devam et ,daha iyi olur. :-*

bende iyiyim ne olsun ,bu vize işide birseydide kurulsaydım  kur;) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 11:49:47 ÖÖcanım bir plan yap öyle devam et ,daha iyi olur. :-*

bende iyiyim ne olsun ,bu vize işide birseydide kurulsaydım  kur;) ;D

Bakcez iştee hımm sen naptın başladınmı belge hazırlamaya kur;) ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 11:51:14 ÖÖBakcez iştee hımm sen naptın başladınmı belge hazırlamaya kur;) ;D

evet başladım, :)

birde nüfus müdürlükleri seçim dolayısıyla çok karabalık olmasa daha iyi olacak  kur;) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 11:53:32 ÖÖevet başladım, :)

birde nüfus müdürlükleri seçim dolayısıyla çok karabalık olmasa daha iyi olacak  kur;) ;D

ayyy yaa kötü zamana gelmişin sende bana bak ben akıllılık ediyorum uzattıkca uzatıyorum birsürü bahaneyle ama seninki hemen gelcek içimden öyle geçiyo.Benimkide hemen gelcek diye bahane uydurup hep erteletiyorum :haha: :haha: