Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yaa patron sınavlar mınavlar önemli değilde Gramerden bir haber almışım çatlıyorum meraktan ve hala okuyamadı yaa hep bi aksilik oluyo... yuppi:)

ATAAN

Kesin Gecmisindir Gizemcim  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 26, 2009, 09:08:08 ÖSIyidir Gizemcim Ne Olsun Kosturmaca, Senin Sinavlar Nasil Gidiyor?
Gece Buralardami, Tas Attik Hic Orali Bile Olmadi Yanee  ;D

anaa ask olsun ben hic Cevap vermezmiyim bir daha bak bakalim :haha:

ATAAN

Gördüm Gördüm NaBer Gece Nasilsin InsAllah  :haha:

...mystery...

geçmişmiyimdir bilmiyorum ama şöyle dediler... sınav 3 sayfaydı şimdi tek sayfadaki toplam puan 35 miş ve ben o sayfadan 34 mü 32 mi ne almışım.. ;D hemde en korktuğum sayfa Gramer bölümüydü yani öyleymiş.. alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 26, 2009, 09:13:06 ÖSGördüm Gördüm NaBer Gece Nasilsin InsAllah  :haha:

Cok iyiyim insAllah  alkis:) ;D

Sen nasilsin insAllah Ataan  ;D

ATAAN

Iyidir Valla Ne Olsun Gece, Kosturup Duruyoruz,
Gizemcim Ingilizcenin Grameri Almancaninkinden Inan Daha Kolay  ;D

gece

Neden susutunuz ya kur;)
Ben geldim diyemi  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 26, 2009, 09:18:20 ÖSIyidir Valla Ne Olsun Gece, Kosturup Duruyoruz,
Gizemcim Ingilizcenin Grameri Almancaninkinden Inan Daha Kolay  ;D

Kolay gelsin  :)

...mystery...

yok kolay ama problem bizim hocada... :-\ Relative Clouds' mudur nedir öyle bi konu varya... :-\ benim bildiğim kadarıyla baya geniş bir konu... ama bize sadece 2 cümleyle anlattı elimize fotokopileri verdi ve alın yapın dedi.. :-\ sınavlarıda çok kazık oluyo...böyle bi olay olunca bayaa tırsıyosun.. Allah'tan kursa gidiyorumda hallettim o sorunu.. alkis:) bu arada annemide ayarladım yazın İngiltere'ye gitmiyorum ama sıkı bi ingilizce kursuna gidicem 7 seviye var sanırım toplamda hepsini bitirebilirsem 4 ayda bitiricem bitiremezsem sene içinde devam edicem..taktım İngilizce baya.. alkis:)

ATAAN

Ya Epeydir Pek Bakamadim Söyle Bir Göz Atiyorum  okey:)

gece

Gizem zil calmadi  :o
kimse yokmu Sinifta  ;D

...mystery...

gece

Üzülme gelince tek ayak üstü cezasi alirlar :haha:

...mystery...

...mystery...

ablacım siz ders tekrarlarını ne zaman yapıyosunuz ben buralarda olamıyorum ya haftaiçi 10'dan sonra(malum anneanneme anlatamıyorum erken yatınca sabah kalkamadığımı.. offoff:) o yüzden erken yatmak zorunda kalıyorum offoff:) )