Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yani ne biliyim bikaç yıl önceydi bide Ata Demirer'den olunca öyle dedim işte.. :haha: ama komik yaaa funny:)

dielosch

youtube yok aktarmak da işime gelmiyor  ::) uyuşuk insanın hali bi başka  ;D

...mystery...

Ata Demirer- Araknafobia ve Kontör At ;)

dielosch

heee ata demirer komik gelmiyü bana  ;D

...mystery...

bence klipler komik.. ;D ama zevk meselesi herkesinki farklı.. :)

ATAAN

Yaa  Benlede Konusun Yaa  :haha:

dielosch

evet zevk meselesi  :) nese ben de çıktım iyi geceler  byby:)

aklıma ne geldi ATAAN bi ara sen bana canım diyin kendimi yalnız hissediyorum mu ne demiştim  :haha: koptum yaa  :haha:

...mystery...

aaa ama patron bizim konuşmamıza gerek var mı?? :-[ sen konuşursun bizimlee... alkis:)

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 27, 2009, 11:25:02 ÖSevet zevk meselesi  :) nese ben de çıktım iyi geceler  byby:)

aklıma ne geldi ATAAN bi ara sen bana canım diyin kendimi yalnız hissediyorum mu ne demiştim  :haha: koptum yaa  :haha:
Demisimdir Doktor Kendi Haline Kal Biraz Didi Bana  :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 27, 2009, 11:25:02 ÖSevet zevk meselesi  :) nese ben de çıktım iyi geceler  byby:)

Ne Zaman ya  ;D

...mystery...

yok yaa ne demek öyle diyen doktoru gebertirim ben(kendimde bi şiddet seziyorum iyice manyaklaştım asıl doktorluk benim ;D ) neysee... :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Mart 27, 2009, 11:28:45 ÖSNe Zaman ya  ;D

ya bi ara söylemişti de ben de canım ATAAN bey amcacım demiştim  ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 11:29:14 ÖSyok yaa ne demek öyle diyen doktoru gebertirim ben(kendimde bi şiddet seziyorum iyice manyaklaştım asıl doktorluk benim ;D ) neysee... :haha:

Bizim Hastanemiz var unutmayin Kareli gömler falan  ;D

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 27, 2009, 11:29:59 ÖSya bi ara söylemişti de ben de canım ATAAN bey amcacım demiştim  ;D
Ben görmedim ya  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Mart 27, 2009, 11:30:33 ÖSBen görmedim ya  :haha:
yok ya sen de vardın gülmüştün hatta taa ne zamandı unutulmuştur  :haha:

...mystery...

ben hatırlıyorum.. ;D ama sadece okumuştum bişey yazmamıştım.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 27, 2009, 11:30:08 ÖSBizim Hastanemiz var unutmayin Kareli gömler falan  ;D
funny:) unutmadım ablacım unuturmuyum hiiiiçç... :haha: