Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:54:05 ÖSBende Napiyim Zeytincim, Müsik Dinliyorum Birazdan Cikip Bir Kontrol Yapip Gelcem  Hic Halimde Yok Valla

Neyi Müziğimi kontrol edip gelcen yaril:)

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 09:53:24 ÖSSen görürsün Ataan abi sana laf atmıycam bundan sonra  >:( tickoff:) :haha:

Sen Bana Laf Atmayacan Takilmayacan  Catlarsin Kiz Yapamazsin Ki
Öldürürüm Seni  Bacaklarini Kirarim Sen Abinle Nasil Konusuyon Bakem Öyle  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 09:54:53 ÖSNeyi Müziğimi kontrol edip gelcen yaril:)
He  Müsigi Kontrol Edecem, Yeni Sanatci Cikmismi Diye Bakayim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:55:17 ÖSSen Bana Laf Atmayacan Takilmayacan  Catlarsin Kiz Yapamazsin Ki
Öldürürüm Seni  Bacaklarini Kirarim Sen Abinle Nasil Konusuyon Bakem Öyle  :haha:

görürsünnn
Ben 999 canlıyımdır yaril:)

ATAAN

Ya Kirsehir Online mi Yoksa Ben Kardesimi Cok Özledigim Icin Hayalmi Görüyorum
Kirsehir Senmisinnnn ?  ;D

...mystery...

hayal görüyosun... :-\ yok kirsehir :-[

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 28, 2009, 09:57:40 ÖSYa Kirsehir Online mi Yoksa Ben Kardesimi Cok Özledigim Icin Hayalmi Görüyorum
Kirsehir Senmisinnnn ?  ;D

Değil konu değişsin ;D

ATAAN

Bu Ne Tosba O Zaman  

ATAAN, ...mystery..., zeytin, KasperSky, 3,14, gurkanf,kirsehir7, şinasi, gece, ömer_32, Umit07, darudigy, SEVGI-40, ylzkml, kenyor, suzanne, arkadas29, demirhan, SEYHAN69, absalom, hakan1905, halecim, zmrakcy, TeK ÖzLemimSin, teomaniax, spearodeep, newscrew, SERDAR-KREFELD, umut_88116, IchmussDeutchspielen, dielosch, ersoy33, kingpin, simya, gultenersen, alicelik1984, vindela, Gönül-Dostu, burcukafadar, fuchs, bars, ELİSA, csarikaya, mahavira, smaili, selahattin, yasin demir, hunkarus, facetoface, turan60, neu_profesör, oguzhan18, oguzhan_21, dileeek, merytylor, siyahinci, sahinkartal, NİLSENAM, soyturk, DarkStorm, cetince, gremlin, ilk_nur, wasser, esma 41, westgofret, perer, ismet85, imren, cherie, ruyamsu, almanhakan, meay, özlemakin, rur, endoplazmikretikulum, ispara, sahin21, cetingurpinar, erginkynr, sonsuzyolcu0604, pislik prenses, Hasan42, duygu_0354_duygu, MuhaяяeM, _DiLaYYY_, SAHI, cixi_54, suzan, RIBERY,

3,14

--> İyi akşamlar, herkes iyi midir? alkis:)

...mystery...

zeytin

ben gittim gelirim birazdan :-* byby:) byby:)

...mystery...

ATAAN

Ya Hayalmi Gördüm  Hatta Profilini Düzenliyordu Yaf

3,14

--> Eeeeeeeeeeeeeeeeeee daha daha nasılsın ATAAN kayınbiladerim? kur;) :zopa: ;)

...mystery...

onur abi falan girmiş olabilir mi?? :-\ bu arada hoşgeldin onur abi.. alkis:)

ATAAN

Hosgeldin Onur, Demin Kirsehir Online di Ya

3,14

--> 3,14 demek isterken diliniz sürştü sanırım. ;)