Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

nasılsın ablacım... alkis:) (iyisin gördüm ama belki nazar değmesin diye başka bişey dersin diye düşündüm sorıyım dedim ;D :-* )

gece

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Mart 31, 2009, 03:25:59 ÖSmerhaba gece nasılsın?

Sanirim ben pc basindandegildim  :-\
Iyiyim Tesekkür Ederim :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 31, 2009, 03:51:15 ÖSBende geldim.Ne var yani.  ;D

Niye abartıyorsun?  cofe:)        :haha:  

Neyi Abartiyorum ki  :haha:

Iyiym bu arada Tesekkür Ederim Timur ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 03:51:35 ÖSnasılsın ablacım... alkis:) (iyisin gördüm ama belki nazar değmesin diye başka bişey dersin diye düşündüm sorıyım dedim ;D :-* )

Süper Süper Allaha Sükür  :haha:

...mystery...

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Mart 31, 2009, 03:57:47 ÖSNeyi Abartiyorum ki  :haha:

Iyiym bu arada Tesekkür Ederim Timur ;D

Yok ben mystery e solemıstım..  ;D  

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 31, 2009, 04:03:52 ÖSYok ben mystery e solemıstım..  ;D  

Hadi yaaa  :haha: :haha:
Iyi o zaman  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 31, 2009, 03:51:15 ÖSBende geldim.Ne var yani.  ;D

Niye abartıyorsun?  cofe:)        :haha:
:haha: bana mı?? hiç üstüme alınmamıştım... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 04:05:06 ÖShohoho sorulara bak yaa... :haha: süperler... ;D kolay gelsin adminim.. :haha:

BANA Oy veren ellerin bir gün o sorulari cevaplamaya muhatab olucam gizemcim  kur;) :haha:

...mystery...

yok kalsın ben istemem.. :haha: üyeliğimi falan silerim ama olmaz cık oturmam... :haha: esma abla sormuyo mu kabul edermisiniz diye... etmem derim nolucak ki yani bişey olmaz dimi.. :haha:

gece

BEN acik yok oluyorum daha bir 40 50 soru hazirlamam lazim dermisim  :haha:
Sonra Görüsmek üzere  byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 04:07:47 ÖSyok kalsın ben istemem.. :haha: üyeliğimi falan silerim ama olmaz cık oturmam... :haha: esma abla sormuyo mu kabul edermisiniz diye... etmem derim nolucak ki yani bişey olmaz dimi.. :haha:

Bende öyle didiydim ama sormuyorlar tak görüyorsun adini  :haha:

gece

Timur sonra görüsürüz  byby:)

...mystery...

jentzsch

gece

Ya ben dersi unuttum  :haha: :haha: :haha:

gece