Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

anladım ;D sana kolay gelsin :angel: (yarınki Fransızca sınavı iptal oldu biliyomusun ;D Tarihte ilk sanıyorum :haha: )

gece

Iyi Aksamlar Bizim Mahalle  halayy:)
Nasilsiniz ? yuppi:)

zeytin

yaril:) yaril:)

Gerçektenmi yarihe geçmek gerekiyo.. :haha: :haha:

Nasıl olduda iptal oldu

zeytin

hoşgeldin Gece ablacım nsılsın bizde laflıyoduk alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:17:29 ÖSyaril:) yaril:)

Gerçektenmi yarihe geçmek gerekiyo.. :haha:
Nasıl olduda iptal oldu
Obama sağolsun ;D şimdi ne alaka diceksin Beşiktaştaki okullar o yüzden tatil..bizimkilerde onlar tatil bende gitmem diyolar ve okula gelmiyolar eee sıralara sınav yapamıcağına göre haliyle iptal.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 06, 2009, 09:16:55 ÖSIyi Aksamlar Bizim Mahalle  halayy:)
Nasilsiniz ? yuppi:)
hoşgeldin ablacııımmm :-* iyiyiz sende iyisin gördüm ben ;D

zeytin

:haha: :haha: :haha:

Her Fransızca sınavında Obama gelse ne güzel olur. :haha:
Sizin Maho hocanızın şimdi kesin Obamayla bir geçmişi bir arkadaşlığı bir tanışıklığı geçer bu durumda yada gidermiş Obamaya sınav yaparmış :haha:

gece

Hadi ya nerde gördün Gizem  :haha:

...mystery...

yapar valla :haha: İngilizce sınavı yaptğını düşünsene.. ne süper olurdu.. :haha: ama her Fransızca sınavına gelmesi gerekirse her hafta gelmesi gerekir.. :haha:

zeytin ben bişey sorucam Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum' u dinledin mi?? ;D çok süper şarkı...rap dinliyosun diye sana tavsiye ediyorum.. :haha:

zeytin

Ben söyleyim ürüyasında görmüştür kesin :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 06, 2009, 09:21:49 ÖSHadi ya nerde gördün Gizem  :haha:
ben görürüm ;D (özel gözlüklerim var şişe dibi gibi ;D ;D bu arada ben gözlük takmıyorum genel bilgi :haha: )

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 06, 2009, 09:22:35 ÖSBen söyleyim ürüyasında görmüştür kesin :haha:
nerden bildin :o ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:22:19 ÖSyapar valla :haha: İngilizce sınavı yaptğını düşünsene.. ne süper olurdu.. :haha: ama her Fransızca sınavına gelmesi gerekirse her hafta gelmesi gerekir.. :haha:

zeytin ben bişey sorucam Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum' u dinledin mi?? ;D çok süper şarkı...rap dinliyosun diye sana tavsiye ediyorum..

2 dk önce dinledim Rap dinlemezmiyim beaww yada dinlenmezmi rap
Haber verdiğin için saol yine yeni şarkılar çıkarsa haber ver şekerim  

...mystery...

tabi.. ;D bu Manga'nın yeni albümünden değil sanırım.. ;D o konuda takipçisi değilim ama takip edicem ilgilenicem bugünden sonra.. :haha: ama yeni albümündeki şarkılar süpermiş ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 06, 2009, 09:23:27 ÖSnerden bildin :o ;D

Sen beni bilmiyonmu aaaa çok ayıp Gizem  kur;)
6.ıncı his(ama bu sallamasyonundan olanı) diyelim :haha:

...mystery...

...mystery...

bide şeyi dinledin mi?? Kolera - Sen Nasıl Bir İnsansın ;D buda süper okey:)