Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 11:14:19 ÖSCanom ama ya yapmayin böyle  :embarassed:
ablacım bi 1 Nisan'da sen gittiğinde bide patronumda böyle oldum yaa... :'( ama o şakaydı ve biliyodum...bu değil işte.. :'(

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 09, 2009, 11:13:48 ÖSNiloşum Sen nezaman gidiyodun Kosolosluğa ???

ayın 19 da gidiyom 20 sinde rendavuya giriyorum canım  :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 11:14:19 ÖSCanom ama ya yapmayin böyle  :embarassed:

iyiki sende varsın canom  :-* :-[

...mystery...

ben çıkıyorum...yarın görüşürüz... :'( byby:) sabah yine burdayım...gitmicem okula... byby:)

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 09, 2009, 11:15:48 ÖSayın 19 da gidiyom 20 sinde rendavuya giriyorum canım  :-*

Hadi bakalım Hayırlı olsun.İnşAllah sorunsuz geçer olumsuz yazıları sakın okuma ;D

NİLSENAM

bende çıkıyorum,sonra grş. :'( :-* :-* byby:) byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 09, 2009, 11:17:51 ÖSHadi bakalım Hayırlı olsun.İnşAllah sorunsuz geçer olumsuz yazıları sakın okuma ;D

inş.canım tşk.ederim  :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 11:15:03 ÖSablacım bi 1 Nisan'da sen gittiğinde bide patronumda böyle oldum yaa... :'( ama o şakaydı ve biliyodum...bu değil işte.. :'(

Sizi cok iyi anliyorum inanin ama Ataan´in kararina saygi gösterip yolumuza devam edicez Canim

gece

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar.

Keyifler nasil bakalim? Ne kadar güzel bir gün degil mi. :))
Herkez' in Cum' a si benden olsun. Görüsmek üzre iyi sohbetler..

...mystery...

evet güzel bir gün ama.. :-[ bişeyler eksik.. :-[

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

nasılsın gizemciğim napıyon,tatlı belam  :-* :-*