Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Ben buradayim! :D

Bu arada güzel bir resim buldum, biraz kötüyüm ama....... ;D ;D ;D

https://img47.imageshack.us/img47/2381/zuuuuog7.jpg

3,14

Ismail YK - Bas Gaza Türkiyem (2008) Milli Takim :D

(Petrol ofisi reklami disinda güzel bir sarki... ;D)

Bas gaza TÜRKIYEM bas gaza kim tutar seni bas gaza bu kupa bizim hic durma hadi costur bizi buradaaaaaa!!!

3,14

Sercan ft. Levoe Mevcut - Türkiyem Milli Takim Marsi EM 2008 :D

TÜRKIYEM at golleri teker teker kirmizi beyaz...............
.....duysun Dünya sesimizi duysuuuuuuuuunnnnn!!!!

kirsehir7

slm millet kimse yokmuuuuuuuuuuuu!  ;D nasilsiniz yaw

ben cok iyim yaa.türkiye yendi aksam bi tarih daha yazdi böyle mac görülmedi.ne macti ama.

gece

Selammmm   Almancax  Süpeeerrrr bir  dün ve gecesinin ardindan güzel bir güne  uyandik valla rüyamda da TÜRKIYEEEEEE diye tezahurat yaptimm yawww goller süperdi hala rüya gibi geliyor.
Umarim herkes iyidir görüsmek ümidiyleeeee....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

gece

Selammm millet  yine ben geldimmm kimseler yok nerlerdesiniz yawww  :-\
haaaaaallllllllllllooooooooooo  ::) ::) ::) ::) ::)

a_ysche

hoşgeldin geceee, nasılsın görüşmeyeli :)

SELİN

arkadaşlar ben merak ediyorum almanya -türkiyr maçı sonrası almanyada büyük olaylar çıkarmı sizce.ne diyorsunuz.inşAllah bişey olmaz.maçı biz alırız :police: ??? ??? :police:

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: SELİN - Haziran 22, 2008, 12:10:57 ÖÖ
arkadaşlar ben merak ediyorum Almanya -türkiyr maçı sonrası Almanyada büyük olaylar çıkarmı sizce.ne diyorsunuz.inşAllah bişey olmaz.maçı biz alırız :police: ??? ??? :police:

almanyaya gidecek arkadaşların sınavında yada durumunda zorluk çıkarmasınlarda yinede maçı biz alallım :)

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 22, 2008, 12:06:26 ÖS
arkadaşlar ben merak ediyorum Almanya -türkiyr maçı sonrası Almanyada büyük olaylar çıkarmı sizce.ne diyorsunuz.inşAllah bişey olmaz.maçı biz alırız :police: ??? ??? :police:

Almanyaya gidecek arkadaşların sınavında yada durumunda zorluk çıkarmasınlarda yinede maçı biz alallım :)

Yok yaw  merak etmeyin bu insanciklar nerde nasil sevinceklerini biliyor yaww biz maci aliriz insAllah siz dua edinde ;)  :D :D

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 12:03:47 ÖÖ
hoşgeldin geceee, nasılsın görüşmeyeli :)

iyiyim canimda  kimseler yok yaw millet tatilemi gitti ne oldu yaww bir veda bile etmeden  ::) ::) ::) ::)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Haziran 22, 2008, 12:40:35 ÖS

Almanyaya gidecek arkadaşların sınavında yada durumunda zorluk çıkarmasınlarda yinede maçı biz alallım :)

Yok yaw  merak etmeyin bu insanciklar nerde nasil sevinceklerini biliyor yaww biz maci aliriz insAllah siz dua edinde ;)  :D :D

dua etmezmiyim hiç..:)

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 22, 2008, 03:13:53 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 22, 2008, 12:40:35 ÖS

dua etmezmiyim hiç..:)

Bende  :angel: Dualariniza AMINNNNN  :angel:  :D diyorum...

gece

hosgeldim aysem nasilsin yaaa :D

gece

Baska kimler burda bakalim hos geldiniz :D

a_ysche

hoşbulduk, iyiyim gece abla,sen nasılsın..

ya kimsecikler yok buralarda :-\

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 04:19:56 ÖS
hoşbulduk, iyiyim gece abla,sen nasılsın..

ya kimsecikler yok buralarda :-\

Evet canimyaa kimseler yok hakketten millet diyorum tatile cikti herall ama bir vedabile etmedenmi?
iyiym bende bu arada seni gördüm daha iyi oldum  ;)