Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Ya da niye daha önce söylemedin der....... ;D ;D ;D ;D

kirsehir7

slm millet.yaa ben bilgisAYARIMDAKI VIRÜSÜ NASIL YOK EDERIM BILEN Biri VARMI SÖYLEsin bana

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 29, 2008, 05:44:17 ÖS
slm millet.yaa ben bilgisAYARIMDAKI VIRÜSÜ NASIL YOK EDERIM BILEN Biri VARMI SÖYLEsin bana

Öncelikle hos geldin kirsehir... :)
Bilgisayarin aciliyor mu, yoksa hic mi acilmiyor???

kirsehir7

aciliyor.sadece internee girmiyor.virüs falan filan diye yazilar yaziyor,bide resimlerimin oldugu dosya acilmiyor

3,14

Avast! antivirüsü indirmeye calissan?? Yapabilir misin? O yardimci olur..

kirsehir7

internete giremedigim icin malesef program falan indiremiyorum

3,14

Bak ben 10 dk icinde sana yollayabilirim, msnimi ekle ordan yollayayim ben sana..

3,14

Selam Kirsehir ve Sevgi,
hos geldin Sevgi ve su antivirüs meselesi Kirsehir,
--> Avast! Antivirus:
/>
Bu yolu düsündüm... Olmazsa baska bir sekilde yapmayi deneyelim.. :-\

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 06:41:35 ÖS
Selam Kirsehir ve Sevgi,
hos geldin Sevgi ve su antivirüs meselesi Kirsehir,
--> Avast! Antivirus:
/>
Bu yolu düsündüm... Olmazsa baska bir sekilde yapmayi deneyelim.. :-\
hosbuldum arkadasim :)

SEVGI-40

benimde virus programim yoktu ya cok iyi oldu indirdim cok tesekkür ederim

3,14

--> Rica ederim Sevgi.. :) Kirsehirin bilgisayarina virüs girmis, onun icin yüklemistim de o yükleyemedi galiba ... :-\ Internete girmiyormus bilgisayar..

kirsehir7

ben bilgisayari yeniden baslattim.simdi internete girebiliyorum.virus programini indirmeye calisiyorum simdi.sagol onur.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 29, 2008, 07:01:42 ÖS
ben bilgisayari yeniden baslattim.simdi internete girebiliyorum.virus programini indirmeye calisiyorum simdi.sagol onur.
ben indirdim kuzen yav cok kolay

kirsehir7

yaa ben indiremedim nasil indircem

3,14

Önemli degil, antivirüs programini yükledikten sonra bir uyari gelecek;
-- Virüs taramasi yapilacak, virüs taramasi icin bir zaman belirlemek ister misiniz? diye.. Hayir'a tikla... Daha sonra bilgisayari bastan actiginda, program virüs taramasi yapacak, buldugunda sana soracak, silinsin mi diye, hepsini sil'i sec. Uyari gelebilir; bu virüs su programin icinde bulundu silinmesi tehlikeli olabilir diye, o zaman da karantinaya al'i sec... ;) Kolay gelsin.. :)

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 07:07:48 ÖS

Sen de bilgisayarini bastan baslat Sevgi... Virüs taramasi yapar program... ;) :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 07:10:29 ÖS
Önemli degil, antivirüs programini yükledikten sonra bir uyari gelecek;
-- Virüs taramasi yapilacak, virüs taramasi icin bir zaman belirlemek ister misiniz? diye.. Hayir'a tikla... Daha sonra bilgisayari bastan actiginda, program virüs taramasi yapacak, buldugunda sana soracak, silinsin mi diye, hepsini sil'i sec. Uyari gelebilir; bu virüs su programin icinde bulundu silinmesi tehlikeli olabilir diye, o zaman da karantinaya al'i sec... ;) Kolay gelsin.. :)

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 07:07:48 ÖS

Sen de bilgisayarini bastan baslat Sevgi... Virüs taramasi yapar program... ;) :)
baslattim

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 29, 2008, 07:09:58 ÖS
yaa ben indiremedim nasil indircem

Bu linke tikla kaydettigin zaman bu belgeyi, daha sonra o belgeye tikla, indirme baslatilir .. ;)