Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 01, 2008, 01:36:06 ÖÖ
--> Selam millet, cümbür cemaat burdayiz... Ne o, parti falan mi yapiliyor benden habersiz??? Anlayalim... ;D
slm.partiye hosgeldin ozaman

gece

A)))))))) Onur sensiz partimi olur yeni Kirmizi koltugun kiracisini konusuyoruz yarin kutlamalar baslar artik  ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

Hos bulduk! :D :D :D Hey Dj hareketli bir parca ac.. ;D ;D Bohohohohohoyytt ;D ;D

-Selam gece, ne oldu kalkti mi yakamozlu_gece? Sorun cikarmadim degil mi?? ;D ;D

yakamozlu_gece

kalktım zaten can atıyom kalkmak için böyle koltukmu olur yaw mahkemede sanık koltuğu gibi ;D ;D

gece

Onur yakamozlu _gece kalmazmi kacti desek  ;D saka saka yakamozlu gece hafiyelik yapacak terfi etti  ;D

yakamozlu_gece

kaçtık kalktık işte bişeyler oldu...  ;D

gece

iste Kirmizi koltugumuzun yeni kiracisi geldi ee sey pardon misafiri diyecektim  ;D

Hayirli olsun sparta canim kolay gelsin 8) inan cokmücadele verdik yakamozlu_gece bir taraftan ben gece yani bir taraftan  ::)

ama olmadi sen oturdun az terliycen söz zor sormiycam ben ;)

Hosgeldin bu arada !

3,14

-->(yakamozlu_gece): Hah söyle, bizim isimizi zorlastirma.. ;D ;D Hehehehe :D

-->(gece): Iyi iyi bizim isimizi kolaylastiriyorsunuz siz, zor sorularinizla.. ;D

-->(yakamozlu_gece): Kac kac aman bu Esma-Tante'nin gazabina ugratmasin Allah.. ;D

-->(Sparta): Hos geldin öncelikle.. Zor güc oturttuk seni kirmizi koltuga... Oylarimizi esirgemedik senden yani.. ::) ;D

Sparta

Ben hakkımı esmaya devretsem olmaz mı? KAbul ederse?

yakamozlu_gece

sparta ne yapsak olmadı esma yı koltuğa alamadık yaw ama şike olduğunu düşünüyorum ve bunu su üzerine çıkarmaya çalışıyorum inşAllah başarırım ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Ağustos 01, 2008, 01:52:23 ÖÖ

Sparta eger kabul etmiyorsan saygi duyarim.
Lütfen kabul etmedigini konu basligimiza yazarmisin .

Tesekkürler.

Sparta

Alıntı yapılan: esma 41 - Ağustos 01, 2008, 01:57:07 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Ağustos 01, 2008, 01:52:23 ÖÖ

Sparta eger kabul etmiyorsan saygi duyarim.
Lütfen kabul etmedigini konu basligimiza yazarmisin .

Tesekkürler.

Kabul Etmiyorum demedim...
lütfen ilgili konuda yazdığımı okuyunuz.

Teşekkürler...

yakamozlu_gece

ne koltukmuş be insanlar kavga edecek korkarım ;D

esma 41

Esmaya devretsem ne anlama geliyor Sparta?

Kabul etmiyorum anlamina gelmiyormu ?

Yoksa benmi yanlis düsünüyorum ?

Sparta

Kabul ederse diye yazdım sonuna. Etmez ise zaten sevenlerim beni bu koltuğa layık görmüşler. Katlanacaz...

yakamozlu_gece

arkadaşlar walla isterseniz ben 4 hafta daha oturabilirim walla bozuşmayın siz ne dersiniz :)

gece

Arkadaslar bize güvenmeyin  ;D kavga falan etmeyin  ;D  yakamozlu_gece karismayalim ara daya yemek var valla  ;D