Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

kirsehir7

msn de falan görüsemedikde msjla falan görüstük.2-3 gündür ses soluk yok.okula basladi heral ondan zaman bulamiyordur.

3,14

--> İşe girdi o işte... Pazartesi gününden beri çalışıyor... :)

talay68

herkes tatildemidir nedir ilk üyeligim sırasında ne kadar online olan arkadaşlar vardı şimdi kimseler kalmamış...

SEVGI-40

bitanecok kuzenim benim haber verdim ya msj almadinmi calisyiorum demuisdim merak etme demisdim seni cok özledim bu arada cok sükür geldin yav

SEVGI-40

cok üzüldüm kuzen ya olsun beraber calisiriz gecrsin sikma canini

3,14

--> Evet kirsehir ya ben de yardim ederim, eger Sevginin zamani olmazsa.. :) Sen takma kafana.. (Zaten ben teselli etmistim, tekrar girerim kazanirim diyordu... :))

yakamozlu_gece

arkadaşlar uçak biletini nerden nasıl hesaplı alırım tecrübesizim bu konuda ilk yolculuk olacak uçakla bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olurlarsa çok sevnirim.....

3,14

--> Aleyküm selam yakamozlu gece. Yok hayır, maalesef bir bilgim yok, yardımcı olamıyorum...

yakamozlu_gece

olsun onur yinede teşekkürler naber nasılsın yaw...

3,14

--> Iyiyim, sag ol, sen nasilsin?

Sevgi sen nasilsin bu arada? :)

yakamozlu_gece

çok teşekkür ederim kardeşim ben iyi değilim ama Allahın bu gününe şükürler olsun sağlımız yerinde...

SEVGI-40

iyim onur saol
yakomozlu gece iyim de iyi ol ben hep iyi degilim diyorum elime daha klköütü olmaktan üzülmekten baska hicbise gecmiyo bundan sonra iyi olmasamda iyim ;D

yakamozlu_gece

yok ben neysem o olanlardanım sevgi... düşünüyorumda tüm üzüntülerin sıkıntıların dertlerin başlıca sebebleri yakınlarımız merheba dediklerimiz demekki ne kadar az tanış ne kadar az yakın o kadar az sıkıntı... sıkıntı araşdırmacısı gibi oldu ama..

SEVGI-40

ben onu anlayali cok oldu yakomozlu gece ne geliyosa insanin tanidiklarindan geliyo yabancidan ne gelcekki ztn ???.en iysi yalnizlik ya.bi secenegim olsa yalniz basima bi adada yasamayi secerdim  :-\

3,14

--> Her günümüze sükretmemiz lazim, ne kadar kötü olsa da...

yakamozlu_gece

şükrediyoruz onur tabiki biz sadece insanların davranışlarını paylaşıyoz iinsanlar neden unutuyorlar bu dünyanın boş olduğunu anlayamıyorum bir türlü...