Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

hadi be ordan sallama ben öyle bise demedim hemserime laf atinca kayirdim diye beni muharrem beye sikayet edip atttirmak isteyen sen degilmiydin hadi itiraf et

kirsehir7

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Ağustos 30, 2008, 12:58:37 ÖÖ
 yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

ben bayanım

ben anlamışdım bayan olduğunu arkdaş karın kızmasın deyince şaşırdım bir an ben insanın kelimelerinden anlarım ne olduğunu...

SEVGI-40

hadi ya pardon adin talay olunca erkek sanmisdim özürdilerim.

talay68

3,14

--> Ya bir dedikodudur almış başını gidiyor, başka şeyler konuşalım arkadaşlar... Nasılsınız demiştim birisi iyiyim demedi... Siz dedikodunuzdan geri kalmayın... :'(

SEVGI-40

dememk anlarsin hmmm benim nasi bi insan oldumuda anladinmi merak ettim yuppi:) yuppi:)

SEVGI-40

iyi olan yok galiba aramizda

talay68

soyadım talay bende onu kullanıyorum
dance:)  buda benim size hoş bulduk şakam olsun

kirsehir7

SEVGI-40

güzel sakayydi helala olsun madem bayansin okadar üsütne gitmeyelim yav bayanlar hassasdir dimi yani dance:) dance:) dance:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ağustos 30, 2008, 01:01:26 ÖÖ
dememk anlarsin hmmm benim nasi bi insan oldumuda anladinmi merak ettim yuppi:) yuppi:)

ilk merheba demende anlamışdım hem zaten kim anlamazki dedikoducunun tam kendisisin  ;D ;D  şaka şaka özele girer buna cevap yok ;) ;)

talay68

bence de bu dedikodu muhabbeti bitsin ilk aşamayı geçtim heralde artık kabul edersiniz aranıza funny:)

SEVGI-40

hmm öle ossun bakem ama merak ettim yav yinede ;)

SEVGI-40

ayip ettin talay ettik tabi hosgeldin

talay68

68 aksarayın plaka numarası

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ağustos 30, 2008, 01:03:03 ÖÖ
peki 68 in anlami ne?

yaw sende polis gibisin nerde evlendin ne zaman geldin avus... 68 anlamı ne  ;D ;D falan kırşehir walla ne sorular var sende..