Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetemir21

yok canım unuturmuyum hiç .onura ismiyle hitap ettim ya sizede isminizle hitap etmek istedim o yüzden

SEVGI-40

sende beni iyce huysuz yaptin yav utanan:)

SEVGI-40

cok isitiyoan seni dövsünn ne istiyosun cocuklardan ögrenci dövülürmü bide müdürüm dövcek gözümle görsem inanmam

3,14

--> :D :D :D Bu arada ilk defa bir müdür (yardımcısı) bana adımla hitap etti... ;D ;D alkis:)

mehmetemir21

öğrencilerim benim herşeyim bırak arada bir şımarsınlar onlarında şımarmaya hakları var

3,14

--> Yok bu öğrencilere yaranılmaz ki, seversin başına çıkarlar... ;D

SEVGI-40

kendinlle karistirma herkesi onur  ;D

mehmetemir21

teşekkür edrim sevgi beni iyi tanımışsın haytta öğrenci dövmem taraftarda değilim onurda şaka yapmıştır zaten

mehmetemir21

gece nereye kayboldun sesin çıkmıyo

3,14

--> :o İlk defa bir okul yöneticisinin öğrencileri şımartmayı sevdiğini duyuyorum... :o Dünya'nın sonu gelecekti de, bu kadar mı yakındı... ;D Taş yağacak taş....... yaril:)

3,14

--> Sen de bana taş atacak bahane arıyorsun Sevgi yaa... :-[

3,14

--> şakayla karışık gerçekti işte... ;D

SEVGI-40

neyse arkadaslar ben kisa bi ara verim birazdan gelcem yine simdilik hoscakalin saglicakla kalin kendinize iyi bakin  byby:) halayy:) halayy:) yuppi:) alkis:) dance:)

SEVGI-40

mehmetemir21

onun yöneticilerden yana çok dertlisin bakıyorum.Ama suç sende değil tabi hak veriyorım sana

3,14

--> Müzik dinlemek isteyenler varsa; https://www.radyoviva.com.tr/#canli .... Çok iyi oluyor... :D alkis:)

SEVGI-40