Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

bi kelimemi hahahahahhaah ve düssünüyon oooooooooooooooo senin cok firin ekmek yemen lazi ozmn
en iyi yöntem konusmak ya baska türülü öörenilmiyo
beni mesale ilk geldim de oturttular 25 kisilik bi s inifa tek bi türk yok isde sansizlik öyle öyle ögrendim ama onlarin icinde kafayi nasi yemedim hala hayret ediyom kendime yuppi:)

kirsehir7

ee gizem kendinden bahset bakalim.alalim seninde ifadeni.ne yaparsin,nerdesin anlat bakiiim cofe:)
daha önce anlattiysan kusura bakma yaa ben kacirmis olabilirm

SEVGI-40

kuzen sende cok yavassin olmuyo böyke
kücükken heryönden cok hizliydin hatta beni okula götürükken cok sinirlenirdin sürüklerdin beni resmen arkandan sevgi cok yavasssin diye
unutmadim daha

meridyennn

arkadaşlar ben alanyadan, edebiyat öğretmeniyim, bu yıl yurtdışında öğretmenlik sınavını kazandım, almancayı öğrenebilirsem kısmetse almanyada öğretmenlik yapacağım. Üç aydır almanca çalışıyorum ama hakikaten zor, aralıkta sınavım var B1 almam gerekiyor, alabilirsem inşAllah ben de almanya yolcusuyum:)

...mystery...

yok anlatmadım burda ilk defa bu kadar uzun konuşuyorum ;D
ben sakaryadayım şu anda ama 8inde okul için istanbula gidicem lise1e geçtimde.. ;D yani sizlere göre baya küçük sayılırım ;D bu kadar yeter sanırım.. ;D aklıma bişi gelmiyoda.. ;D

kirsehir7

yoo kuzen gayet cok hizliyim.

SEVGI-40

yalniz gel bize katil bize uzaktan seyretme ya buyur  yuppi:) yuppi:)

SEVGI-40

dur ya simdi beni okula giderken sürükledin günler aklima geliyo kakahalara boguldum yazamiyorum
ya hatirladinmi bi gün gelirken köpeklere yakalanmisdik teyzem gelmisid bizi almaya hahahahahhaahahah elinde ddeynekle ya ah ah
yav cok güldüm ya

kirsehir7

yalniz yalniz yalniz bizi seyredii kop:)

kirsehir7

ahh ahhh kuzen yaa benim köpeklere yakalanmadigim günmü vardi.tr mübarek köpek kaynii tickoff:)

SEVGI-40

aynen öyle yapiyo galiba özel davetiye yolladik ama gelmiyor tenezül etmedi galiba hih yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)
aamac yalniz birakmiyak didik yani neysem dance:) dance:)

...mystery...

ben çıkıyorum :'( herkese iyi geceler  byby:)

SEVGI-40

artik kalmamis gi varsada hep yazzik zavalli köpekler var zararlari yok kimseye hahahaahahahhaaha+
alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

SEVGI-40

güle güle mystery iyi geceler kib

kirsehir7

iyi geceler gizem.

aa hadin bende kactim iyi geceler malum sahura kalkilacak uyumak lazim byby:) byby:)

SEVGI-40

iyi gecelr bidenecik kuzenim de sen yalnizsin ya cok üzülüyom yalniz sahur iftar mi olu hic  :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

kirsehir7

evet yaa yalnizim her yerde oldugu gibi sahurdada yalnizim. :'( :'( :'(