Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 14, 2008, 12:49:29 ÖÖ
eeee halayinnn basiniiii kimm tutuyoooooo   dance:)  halayy:)

gece tutuyo o güzel yol izliyo al mendili gece haydi  halayy:) halayy:) halayy:)   

yuppi:) yuppi:) yuppi:)

gece

Haydin bakalim gece mendili alir eline  halayy:) halay baslar haydaa  halayy:) halayy:) halayy:)

yakamozlu_gece

alkis:) alkis:) alkis:) haydi kim tutar seni gece  dance:) dance:) dance:)

MuhaяяeM

halayy:) halayy:) halayy:) Harikasınız arkadaşlaaaaaaarrr , ben de katılayım barii :)  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

yakamozlu_gece

helal sana muharem aga.....   clap:) clap:) clap:) clap:) clap:)

dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:)

MuhaяяeM

Estağfirullah ne agası ya köy agası mı?  ;D  Burası köymü?   :haha:   dance:) dance:)  halayy:) halayy:) halayy:)

yakamozlu_gece

yakamozlu_gece

timur kardeşim neden oturdun yaa ne güzel oynuyodun havan kaçtı aniden....ne oldu yaw....

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 11:12:23 ÖS
teşekkürler kahve içinde enişte neden duymasın gittiğini ;D

bugün herzaman kinden güzel geçti iftarım bugünde babamgildeyim iftarda yemekten sonra köyüme dönücem alkis:) hiihi:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 14, 2008, 04:53:48 ÖS
bugün herzaman kinden güzel geçti iftarım bugünde babamgildeyim iftarda yemekten sonra köyüme dönücem alkis:) hiihi:)

eh enişteyi gözüm görür benim hepsini teker teker anlatacağım   kur;)  hatta sahurdada orda diyeceğim  yuppi:) yuppi:)

fevziş

burda olduğumu biliyo ama işte baba evinde olmak ayrı bi güzel oyuzden iftarım çok güzel geçti hem sen niye ondan yanasın bu ne şimdi erkek dayanışmasımı  tickoff:)

yakamozlu_gece

yok dedıkodu dayanışması bızimisi   yuppi:) 

fevziş

doğru erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor doğru tespit ama ben hiç hazetmem seni gidi dedikoducu seni kop:)

yakamozlu_gece

fevziş

yakamozlu_gece

havalar nasıl ankarada fevziş.....havalar soğuyo yeğenime dikkat et üşütme çocuğu...  okey:)  

fevziş

gündüzleri iyi sıcak ama gecelri soğuk oluyo çok şükür asta olmadı inşAllahta olmaz sağol düşündüğün için  okey:)