Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 19, 2008, 12:02:30 ÖÖ

hoşgeldin nereye kayboldun
ailemle telefonda konustummm tr deler....
valla canim bi tuhaf oldum ya bogazima bise dügümlendi konusurken.... yutkunamadim!
Allah kizinaa yardimm etsinnn biz koca adamlar olmusuz hala dayanamiyoruzda o kücücük yavrun ne yapsin dimiii   :embarassed:  :'(

fevziş

hay Allah neki bu kadar seni bıktıran hem daha 17 yaşındasın hayatın baharı denilen yaş isteyipte bulamıyacağın bi yaş derdine derman olmak isterdim ama sanal ortamda anca bu kadar be güzelim bu kadar karamsar olma  tickoff:)

SEVGI-40

aman ya mutlu olmadiktan sonra napim ben kac yasinda oldugumu :'( :'(.saol yinede ablacim benim derdime derman yok be ablacim  :'(

fevziş

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 19, 2008, 12:05:20 ÖÖ
ailemle telefonda konustummm tr deler....
valla canim bi tuhaf oldum ya bogazima bise dügümlendi konusurken.... yutkunamadim!
Allah kizinaa yardimm etsinnn biz koca adamlar olmusuz hala dayanamiyoruzda o kücücük yavrun ne yapsin dimiii   :embarassed:  :'(

haklısın canım bugün kızım diyoki babam beni niye aramıyo işi dolayısıyla sadece hafta sonu arıyo cumadan pazartesiye kadar geriye kala 3 günde de sesini duymayınca babasına kızyo bazende beraber namaz kılıyoruz ve kızım şöyle dua ediyo babama kavuştur amin tek duası bu :'( :'( :'( :'( :'(

SEVGI-40

vay be bi cocuk babasini bukadar mi cok sever hayran kaldim dogrusu ::) ::)

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 19, 2008, 12:09:26 ÖÖ
aman ya mutlu olmadiktan sonra napim ben kac yasinda oldugumu :'( :'(.saol yinede ablacim benim derdime derman yok be ablacim  :'(
üzüldüm senin adına canım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin senin yüzündende bu hüznü alır biran önce inşAllah  :angel:

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 19, 2008, 12:10:26 ÖÖ
haklısın canım bugün kızım diyoki babam beni niye aramıyo işi dolayısıyla sadece hafta sonu arıyo cumadan pazartesiye kadar geriye kala 3 günde de sesini duymayınca babasına kızyo bazende beraber namaz kılıyoruz ve kızım şöyle dua ediyo babama kavuştur amin tek duası bu :'( :'( :'( :'( :'(
ay valla neyse bu konuyu kkapatalim ya valla aglayasim geldi kiyamam benn onaa. zaten dokunsalar aglarim ...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 19, 2008, 12:09:26 ÖÖ
canim benim ya sikam canini...
hep bu gurbetlik demii insanin yüregini acitan ... :(

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 19, 2008, 12:11:45 ÖÖ
vay be bi cocuk babasini bukadar mi cok sever hayran kaldim dogrusu ::) ::)
uzakta olunca seviliyobide tam tanıma dönemi olunca hakıkaten arıyo yerini :'(

SEVGI-40

tesekkürederim ablacim duan icin amin diyelim amin :( :(
ama bu hüzün 6 yildir var ve hic gitmedi insAllah birgün gider :'( :'( :'(

SEVGI-40

evet duygu ya hemde nasil acitiyo bi bilsen inanamassin

yav benim babam da uzaktaydi ama ben hic umursamazdim simdi yanimda yine öyle uzagiz hayran kaldim dogrusus kizina

fevziş

inşAllah dualarım seninle canım  :angel:

SEVGI-40

fevziş

rabbim hayırlısıyla biran önce kavuşmayı nasip eder inşAllah

fevziş

neyse arkadaşlar bana müsade malum sahura kalkacağız hepinize iyi geceler  byby:) byby:)

SEVGI-40

insAllah ablacim biranönce kavusursunuz.
iyi gecler sanada hadi bende kacim biraz da ders calisalim ;)

herkese iyi geceler arkadaslar kendinize iyi bakin byby:)

duygu_0354_duygu

arkadaslar bende herkeseee byyyyyyyy
hayirlii sahurlarrrr.............   alkis:)   byby:)